Overdrag/Overtag en internal aftale som administrator

Vejledning
Skal du ikke længere være administrator for en internal aftale, fordi faktureringen skal overdrages til en anden administrator, så hjælper vi dig i denne guide med overdragelsesprocessen.

Artiklen her er delt op i to dele:

1. Først skal administratoren som ikke længere håndtere faktureringen for aftalen, læse artiklens første del "Overdrag aftalen som administrator".
  2. Bagefter skal administratoren som i fremtiden skal håndtere faktureringen for aftalen, læse artiklens anden del "Overtag aftalen som administrator".

Det er vigtigt at begge administratorer gennemgår de forskelige trin i guiden, for at overdragelsen af aftalen fra den ene administrator til den anden bliver gjort korrekt.

Overdrag aftalen som administrator

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
  3. Tryk på blyanten ude til højre for aftalens abonnement.
  4. Vælg et "ikke-internal" abonnement og tryk OK.
  5. Tryk på "Administratorer" under "Virksomhed" i menuen til venstre.
  6. I søgefeltet til højre, skriver du enten aftalenummer på din administrator eller din administrators navn. Tryk herefter på forstørrelsesglas ikonet "Søg".
  7. I listeområdet vælger du nu den administrator, du vil give adgang til din aftale og trykker på ikonet med en lille mand og et flueben, der hedder "Vælg", og trykker bagefter "OK" i dialogboksen.

Overtag aftalen som administrator

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Abonnementsstatus" under "Abonnement" i menuen til venstre.
  3. Tryk på blyanten ude til højre for aftalens abonnement.
  4. Vælg et "Internal" abonnement fra listen og tryk OK.
  5. Tryk på "Administratorer" under "Virksomhed" i menuen til venstre.
  6. Tryk på den tidligere administrators navn eller nummer under "Tilmeldte administratorer" i venstre hjørne, og tryk på ikonet med en lille mand og et minus, der hedder "Fravælg".