e-copedia

Overfør ordrer til fakturering

Vejledning
Denne funktion giver mulighed for at samle flere ordrer på én faktura (bulk) eller generere en faktura pr. ordre som en samlet handling. Dette gør det nemmere og mere effektivt at håndtere faktureringen uden at skulle oprette fakturaer enkeltvis.

Når du har en ordre der er færdig leveret, og den er klar til at blive faktureret, så skal denne ordre overføres til fakturering, så du har en faktura du kan sende til din kunde.

 • Denne funktion er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Sådan overfører du en ordre til fakturering

 1. Tryk på "Salg".
 2. Tryk på "Fakturering" i menuen til venstre og vælg "Ordrer".
 3. Sæt flueben i boksen ud for den/de ordre(r) der skal faktureres.
 4. Tryk på "Overfør til fakturering".
 5. Nu ligger din ordre i menuen til venstre under "fakturering" som en faktura, herfra vil du så kunne bogføre og sende fakturaen til kunden.
  • Hvordan får jeg ordrenr. på min faktura ved overførslen?
  • Hvorfor har min faktura et andet ordrenr.?
  • Jeg har konverteret min ordre til faktura og min ordre er nu væk. Hvorfor?
Tip:
Fakturaen der er overført eller konverteret fra en ordre, vil få dags dato som fakturadato, den kan du naturligvis ændre efter behov. Er ordren oprettet i en fremmed valuta, vil kursen også følge fakturadatoen.

Én faktura pr. kunde:
Har du en kunde som har flere forskellige ordrer liggende som skal faktureres, kan du vælge om de skal overføres til én faktura, eller om de skal overføres til én faktura pr. ordre.

Inkluder beskrivelse for hver ordre:
Sætter du flueben her, vil du få det oprindelige ordrenr. og ordre dato på som overskrift blandt varelinjerne på fakturaen.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer