e-copedia

Plus-pakken

Viden Om
Plus er til dig som bruger flere bogføringsfunktioner og ønsker at forbinde regnskabet med andre programmer, som f.eks. dit kassesystem og webshop eller med din bank, så du automatisk får posteringer overført. Plus er også til dig, der vil bruge vores salgsmodul til fulde med mulighed for at sende tilbud, ordre og rykkere.

Funktioner i pakken

Pakken indeholder udover funktionerne i Basis også:

Integrer til dit regnskab
Du har mulighed for at integrerer e-conomic med andre systemer via vores åbne API, og på den måde skræddersy systemer og arbejdsgange, så det passer bedst til dine behov. Du kan læse mere om vores API her.

Ordre, tilbud og rykkere
Med Plus kan du sende ordre og tilbud til dine kunder og med et enkelt klik konvertere tilbud og ordre til en faktura. Skulle betalingen glippe for din kunde, kan du sende dem en påmindelse med e-conomics rykkermodul og pålægge eventuelle gebyrer. 

Abonnement og PBS
Abonnement gør det nemt og overskueligt at fakturere de kunder, du altid sælger den samme vare eller ydelse til. Har du en Totalløsning hos Nets, kan du også fakturere via PBS.

Dimension
Hvis du har flere afdelinger i din virksomhed, kan du fordele dine indtægter og udgifter ud på disse, så du får et endnu bedre overblik over dit regnskab. 

Budget
Har du behov for at bestemme et fast budget til dine drifts- og statuskonti, kan det klares med Budget.
Modulet giver dig mulighed for at indtaste budgettal på dine konti i e-conomic, så du altid kan holde styr på dit forbrug.

Online kurser
Husk at du har adgang til gratis at deltage i vores online kurser, så du kan lærer alle gode arbejdsmetoder, og komme godt fra start med din aftale.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer