Redigér sidehoved og sidefod på dine udskrifter i Safari

Vejledning
Du kan på dine udskrifter, af bl.a. dine rapporter, indsætte dags dato, aftalenummer og dit firmanavn øverst på udskriftet.

Det gør du ved at vælge "Udskriv sidehoveder og -fødder", når du printer.

Sådan redigerer du sidehoved og sidefod på dine udskrifter i Safari

1. Tryk på ikonet "Print" i din e-conomic aftale eller tryk på "Ctrl" og "P" på dit tastatur.
  2. Tryk på "Vis oplysninger".
  3. Sæt flueben i feltet "Udskriv sidehoveder og -fødder".
  4. Når du printer dine dokumenter vil der fremover være sidehoved og sidefod på printet.