Regulér afspadseringspulje

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du regulerer afspadseringspuljen for din medarbejder i tilfælde af f.eks. tidligere opsparede timer eller udbetaling af afspadseringstimer.
  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan regulerer du en afspadseringspulje

1. Tryk på fanen "Projekter".
  2. Vælg "Afspadsering" under "Øvrig opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på ikonet for "Regulering af afspadseringspulje" til højre for den pågældende medarbejder.
  4. Tryk på "Ny regulering":
  5. Udfyld felterne.
  6. Opret reguleringen ved at trykke på "Gem".
Tip:
Ved udbetalte overarbejde, skal timeantal anføres i minus i måned, hvor det bliver afregnet.