Sådan whitelister du e-conomic e-mailadressen i dit mailsystem

Vejledning
Hvis du oplever ikke at modtage fakturaer fra dine leverandører, kan det skyldes, at dit mailsystem har blacklisted e-mailadressen post@e-conomic.com.

I denne artikel, kan du lære hvordan du "whitelister" e-mailadressen post@e-conomic.com, sådan at e-mails sendt fra dine leverandører ikke risikerer at ende i spam.

Hvis du har et mailsystem, som mangler i guiden her kan vi anbefale, at du søger på Google efter en beskrivelse af, hvordan du helt præcist skal bære dig ad.

Gmail

1. Tryk på det grå tandhjul i højre hjørne af din Gmail.
  2. Tryk på "Se alle indstillinger" under Kvikmenuen til højre.
  3. Tryk på kategorien "Filtre og blokerede adresser" i menulinjen.
  4. Tryk på "Opret nyt filter".
  5. Skriv e-mailadressen post@e-conomic i feltet "Fra", og tryk på "Opret et nyt filter".
  6. Marker feltet ud for "Send aldrig dette til Spam".
  7. Afslut ved at trykke på "Opret filter".

Office 365

1. Tryk på tandhjulet øverst i højre hjørne og vælg "Indstillinger".
  2. Tryk på "Bloker eller tillad" i menuen til venstre under "Konti".
  3. Skriv post@e-conomic.com i feltet "Angiv en afsender eller et domæne her".
  4. Afslut ved at trykke på plus ikonet ude til højre.

Outlook

1. Tryk på tandhjulet i højre hjørne af skærmen.
  2. Tryk på "Se alle Outlook-indstillinger" i bunden af menuen til højre.
  3. Tryk på "Mail" i menuen til venstre, og derefter "Uønsket mail".
  4. Tryk på "+ Tilføj" under "Sikre afsendere og domæner".
  5. Skriv post@e-conomic.com i feltet og tryk "Enter" på dit tastatur.
  6. Afslut ved at trykke på "Gem".

iCloud

1. Gå til hjemmesiden icloud.com på din computer, og log ind med dit Apple ID.
  2. Tryk på ikonet "Kontakter".
  3. Tryk på plus ikonet nede i venstre hjørne af skærmen.
  4. Udfyld diverse felter, og især e-mailadresse feltet med mailen post@e-conomic.com.
  5. Afslut ved at trykke på "OK" nede i højre hjørne af skærmen.