e-copedia

Se antal posteringer i et regnskabsår

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du ser antallet af posteringer for et regnskabsår. Denne atikel hvordan du kan se antallet af posteringer du har i et regnskabsår, som er mængden af posteringer, der er styrende for hvilket abonnement, du har i e-conomic.

Sådan ser du antal posteringer

  1. Tryk på det orange tandhjul "Indstillinger" og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Regnskabsår" under "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Du kan nu se dine regnskabsår i oversigtsbilledet. I kolonnen "antal posteringer", vil antallet af posteringer i det pågældende regnskabsår fremgå.
OBS:
Der tælles en postering, hver gang du krediterer eller debiterer et beløb på enhver konto i dit regnskab. Et bilag, der rammer to konti, tæller således 2 posteringer.
Tip:
I oversigten over antallet af posteringer ser du kun bogførte posteringer og ikke posteringer, der ligger i kassekladden.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer