Se dine tidligere abonnenter

Vejledning
I denne artikel får du en vejledning til, hvordan du får overblik over tidligere abonnenter.

Du kan i denne guide se, hvordan du kan få vist en liste over tidligere abonnenter der er blevet opkrævet for et abonnement. Denne liste indeholder blandt andet, hvilke faktura der er blevet sendt til kunden samt fakturadato. Du kan derudover også klikke på forstørrelsesglasset ud for fakturaer, for at få vist en PDF af disse.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Abonnement

Sådan ser du tidligere abonnenter på et abonnement

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. I menuen til venstre trykker du på "Fakturering" og vælger "Abonnement".
  3. Ud fra det abonnement du vil se tidligere abonnenter på, trykker du på ikonet "Vis abonnenter".
  4. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Tidligere abonnenter".
  5. Her får du så en oversigt over tidligere abonnenter og fakturaerne.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Abonnement