Se Log for Administratorer

Vejledning
Denne funktion dokumenterer alle udførte handlinger. Det vil sige, at den viser en liste over hvilke personer, der har udført hvilke handlinger og på hvilket tidspunkt.

Sådan søger du i loggen

1. Log ind på din administrator aftale.
  2. Tryk på "Administrator" i menuen til venstre, og vælg "Log".
  3. Vælg den pågældende bruger, handling og/eller periode. Bemærk, at loggen kun indeholder dokumentation for de handlinger, der er anført i listen.
  4. Tryk på "OK".
OBS:
Log omhandler hvilke brugere, der har været logget ind på hvilke aftaler, og de handlinger der er lavet, som påvirker aftalen såsom bogføring, sletning af kassekladde og lign.