Skift Superbruger

Vejledning
I e-conomic er det kun muligt at have én superbruger. Hvis en anden bruger skal være superbrugeren, skal superbruger-rollen overdrages til en anden bruger.

Sådan skifter du din superbruger

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. I menuen til venstre trykker du på ”Abonnement” > ”Abonnementsstatus”.
  3. Tryk på "Skift superbruger".
  4. Her kan du vælge mellem at skifte superbrugeren til en eksisterende bruger eller oprette en ny.

Skift superbruger til eksisterende bruger

1. Vælg en eksisterende bruger fra listen.
  2. Vælg eventuelt at slette din egen bruger, hvis du ikke ønsker at bruge den nuværende bruger længere.
  3. Afslut med "Gem". Den bruger du har valgt fra listen vil få en mail, hvor brugeren skal bekræfte skiftet af superbrugeren.

Skift superbruger til en ny bruger

1. Vælg fanen "Opret ny".
  2. Indtast nu Bruger ID, E-mail, Navn & Efternavn.
  3. Vælg eventuelt at slette din egen bruger, hvis du ikke ønsker at bruge den nuværende bruger længere. Afslut med "Gem".
  4. Den nye bruger vil få en mail, hvor brugeren skal oprette sig. Når oprettelsen er gennemført, og den nye bruger logger ind første gang, kan brugeren acceptere skiftet. Herefter er adgangen overdraget..