Slet en eller flere ordrer

Vejledning
Du kan nemt slette din ordre, hvis du ikke ønsker at bruge den alligevel.

Har du en eller flere ordre liggende som du ikke skal bruge kan du roligt slette dem da en ordre ikke påvirker dit regnskab før det er en faktura.

• Funktionen "Ordrer" er inkluderet i pakkerene Plus, Smart og Avanceret.

Sådan sletter du et enkelt ordre

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" i menuen til venstre og tryk på "Ordrer".
  3. Tryk på krydset på linjen ud for det tilbud du gerne vil slette.
  4. Tryk på "OK" for at bekræfte at du gerne vil slette tilbudet.
Tip:
Ønsker du at bruge en tastaturgenvej i stedet? Markér linjen med et flueben og tryk "Delete" på dit tastatur.

Sådan sletter du flere ordre fra oversigten

1. Tryk på fanen "Salg" og vælg "Ordrer".
  2. Markér den eller de ordrer du gerne vil slette.
  3. Tryk på "Andre muligheder" og vælg "Slet valgte". Bekræft med "OK".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Salg