Søg i loggen

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan søge i loggen. Loggen dokumenterer alle udførte handlinger. Den viser en liste over hvilke personer, der har udført hvilke handlinger og på hvilket tidspunkt.

Sådan søger du i loggen

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Tryk på "Virksomhed" i menuen til venstre og vælg "Log".
  3. Vælg de ønskede søgekriterier, og vælg eksempelvis en bestemt bruger, handling og/eller periode.
  4. Tryk på "OK". Du kan nu se, hvad denne bruger har fortaget sig i e-conomic.
OBS:
Bemærk, at loggen kun indeholder dokumentation for de handlinger, der er anført i drop-down menuen.