Spær abonnement

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du spærrer et abonnement, og hvordan du ser dine spærrede abonnementer.

Spærrede abonnementer vil ikke være en del af abonnementskørslen.

• Funktionen Abonnement er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.

Sådan spærrer du et abonnement

1. Tryk på fanen "Salg":
  2. Vælg "Abonnement i menuen til venstre under "Fakturering".
  3. Tryk på linjeikonet "Redigér" til højre for det pågældende abonnement.
  4. Tryk på "Åben" i feltet under "Adgang".
  5. Vælg "Spærret" i rullemenuen og tryk på "Gem".
OBS:
Ønsker du at fjerne spærringen fra et abonnement, skal du følge samme guide som ovenover og ændre til “Åben”.

Sådan ser du dine spærrede abonnementer

1. Tryk på fanen "Salg":
  2. Vælg "Abonnement i menuen til venstre under "Fakturering".
  3. Tryk på menuen til højre for "Vis".
  4. Vælg “Spærrede” i menuen.