e-copedia

Vi har bygget et nyt og forbedret e-copedia til dig. Vi håber du vil nyde din support rejse.
Du er altid velkommen til at sende os feedback via “Feedback” knappen i højre side.
Læs mere om det nye e-copedia

Spær en betalingsbetingelse

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du spærrer en betalingsbetingelse.

Sådan spærrer du en betalingsbetingelse

  1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Betalingsbetingelser" under "Opsætning" i menuen til venstre.
  3. Tryk på listeikonet "Redigér" til højre for den betalingsbetingelse, du ønsker at spærre.
  4. Under "Adgang" vælger du "Spærret".
  5. Tryk på "OK" for at aktivere spærringen af betalingsbetingelsen.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Illustration, mand med computer
E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.