e-copedia

Tilbagefør en forkert godkendt tidsregistrering

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du tilbagefører en tidsregistrering, som er godkendt.

Der kan flere flere årsager til, at du gerne vil tilbageføre en tidsregistrering som allerede er godkendt. Det kunne f.eks. være at din medarbejder er kommet til at registrere tiden dobbelt, eller at tidsregistreringen slet ikke skulle have været godkendt i første omgang. I begge tilfælde vil du kunne rette op på fejlen ved at tilbageføre tidsregistreringen, så timerne går i 0.

  • Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan tilbagefører du en forkert godkendt tidsregistrering

  1. Tryk på "Projekter" og vælg "Øvrig opsætning" i menuen til venstre.
  2. Tryk på "Medarbejdere" og find medarbejderen hvor tidsregistreringen er tilknyttet.
  3. Tryk på "Tidsregistrering" ud for medarbejderen.
  4. Tryk på "Ny tidsregistrering" og opret en tidsregistrering på samme timeantal, men med et minus foran antallet af timer.
  5. Tryk på "Gem" og markér linjen og tryk på "Godkend valgte".
OBS:
Hvis du benytter en opsætning med start/sluttidspunkt ved registrering, har du ikke mulighed for at tilbageføre tidsregisteringen med start- eller sluttidspunktet. For at tilbageføre tidsregistreringen skal du først fjerne hakket i "Start/sluttidspunkt ved registrering" under "Tidsopsætning" under "Medarbejdere" og derefter registrere og godkende din negative tidsregistrereing, som beskrevet ovenfor. Dernæst kan du sætte hak i "Start/sluttidspunkt ved registrering" igen.
Tip:
Du kan med fordel kopiere den oprindelige tidsregistrering i stedet for at oprette den på ny, hvor du så sætter minus foran tallet, der er skrevet i feltet "Antal timer". Husk at overvej, om du bør skrive i teksten, at der er tale om en rettelse.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer