Tilknyt et projekt på din faktura

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan tilknytte dit projekt til en ny eller igangværende faktura. Der er flere måder dette kan gøres på - enten via igangværende fakturaer eller via kunden.

Når du tilknytter et projekt på din faktura, så tilknyttes salget til projektet. Dette salg kan ses på projektkortet, og på den måde, har du på projektkortet mulighed for at holde styr på, hvor meget du har solgt til din kunde.

• Denne funktion kræver tillægsmodulet Projektstyring.

Sådan tilknytter du et projekt på din faktura via igangværende fakturaer

1. Tryk på "Salg".
  2. Tryk på "Ny faktura" under igangværende fakturaer eller "redigér" ud for en allerede igangværende faktura.
  3. Vælg en kunde, hvis det er en ny faktura, du opretter.
  4. Tryk på "Noter og referencer" eller redigér (blyanten).
  5. Find "Projektnr." ved at søge på listen eller udfyld feltet og tryk på "OK".

Sådan tilknytter du et projekt på din faktura via kunden

1. Tryk på "Salg".
  2. Vælg "Kunder" i menuen til venstre og tryk på "Kunder".
  3. Tryk på "Projektoversigt" øverst og find det projekt, der skal faktureres.
  4. Tryk på "Nyt tilbud/ordre/faktura" og vælg faktura.
  5. Tryk på "OK".
OBS:
Du behøver ikke at have registreret timer eller omkostninger på projektet for at kunne tilknytte et projekt til fakturaen.
Tip:
Denne funktion kan også bruges, hvis du vil fakturere din kunde for et acontobeløb i forbindelse med et projekt.
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Projekter