Tilvælg automatisk nummerforslag på dine varenumre

Vejledning
Denne guide vejleder dig i, hvordan du kan få e-conomic til automatisk at foreslå varenummeret, når du opretter en ny vare, så det følger de varenumre, der allerede er oprettet.

Sådan sætter du automatisk nummerforslag på dine varenumre

1. Tryk på fanen "Salg".
  2. Vælg "Varer" under "Varer" i menuen til venstre.
  3. Tryk på knappen "Mere" og vælg "Vareopsætning".
  4. I vinduet, der dukker op, skal du sætte flueben i boksen "Automatisk nummerforslag".
  5. Nu vil e-conomic automatisk foreslå hvilket nummer, der er det næste i rækken, når du går ind og opretter en ny vare.
OBS:
Har du et varenr. der indeholder bogstaver eller andre tegn - kan du ikke bruge denne funktion.