Træk en en rapport med dine kunder

Vejledning
Her kan du finde informationer vedrørende dine kunder heriblandt kundenummer, navn, by, telefon nummer, attention mf.

Sådan finder du information på dine kunder

1. Tryk på fanen ”Rapporter”.
  2. Tryk på ”Kunder” i venstre side.
  3. Udfyld felterne (Hvis du efterlader ”Fra gruppe/kunde” og ”Til gruppe/kunde” blank, vil den blot tage alt med).
  4. Til sidst skal du trykke ”OK”.
Tip:
Hvis du vil arbejde videre med dine kunder, kan du klikke på ikonet "Vis i excel" til højre. Herfra kan du nemt sende nyhedsbreve til dine kunder, med gode tilbud eller lignende, fra dit eget mailsystem.