Træk en indkøbsstatistik

Vejledning
Denne artikel viser, hvordan du trækker en indkøbsstatistik.

Her kan du vælge, om du vil se statistikken for den enkelte leverandør, for leverandørgruppen, for en enkelt udgiftskonto eller for et udgifts-kontointerval.

Sådan trækker du en indkøbsstatistik

1. Tryk på fanebladet "Rapporter".
  2. Tryk på "Leverandører" og vælg "Indkøbsstatistik" i menuen i venstre side.
  3. Udfyld felterne.
  4. Tryk på "OK".
OBS:
Vær opmærksom på, at statistikkerne er uden moms.

Vis/skjul søgeområde

1. Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at trykke på de to pile.