Vælg abonnementstype for din kundes aftale

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du kan vælge hvilket abonnement, den administrator-fakturerede aftale skal have.
  • Denne indstilling kræver, at du logger ind som administrator.

Sådan vælger du abonnementstype på din kundes aftale

1. Tryk på "Virksomheder" i menuen til venstre i dit administratormodul.
  2. Tryk på "Administrér virksomhed" på linjen ud for din kundes aftale.
  3. Tryk på det "Orange Tandhjul" og vælg "Alle indstillinger".
  4. Vælg "Abonnement" og tryk på "Abonnementstatus i menuen til venstre".
  5. Tryk på redigér ud for abonnementet og vælg abonnementstypen og tryk på "OK".
OBS:
Når du ændrer fra et internt abonnement til et eksternt abonnement, f.eks. Small Business, så skal du også oprette en bruger i aftalen. Den pågældende bruger vil IKKE automatisk modtage en mail med sine brugeroplysninger fra e-conomic. Dem skal du selv oplyse til kunden.