Vælg hvilket faneblad en bruger skal starte i

Vejledning
Denne guide vejleder til, hvordan du vælger, hvilket faneblad brugeren skal starte i, når der logges ind på e-conomic. Som standard vil brugeren starte i fanebladet "Hjem", men dette kan ændres.
  • Denne funktion kræver, at du er logget ind som superbruger.

Sådan vælger du et start faneblad for en bruger

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Abonnement" ude i menuen til venstre og tryk på "Abonnementsstatus".
  3. Find "Brugere" nederst og tryk på blyantikonet "Redigér" ud for brugeren, du vil ændre start fanebladet for.
  4. Vælg hvilket faneblad, brugeren skal starte i, i feltet "Start i faneblad".
  5. Tryk på "Gem".