Vælg startside som administrator

Vejledning
Du kan, som administrator, vælge hvilken side du skal starte på, når du administrerer dine aftaler.

Sådan vælger du en startside som administrator

1. I menuen til venstre trykker du på ”Administrator” og vælger ”Brugere”.
  2. Find den bruger du vil angive startside for og tryk på blyant-ikonet ”Rediger”. Indtast din kode.
  3. Til højre i vinduet vælger du, hvilken fane der skal benyttes som startside.
  4. Afslut ved at trykke på ”OK”.