Vedhæft bilag til din faktura, ordre eller tilbud

Vejledning
Du kan i e-conomic vedhæfte ét eller flere bilag til din faktura, ordre eller tilbud - det kan eksempelvis være dokumentation for udført arbejde.
  • Denne funktion kræver at du har tillægsmodulet "Indscanning" eller "Smart Inbox"

Sådan vedhæfter du et bilag

1. Tryk ind på fanen "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" og derefter "Faktura".
  3. Opret en ny faktura eller tryk på "Rediger" på en allerede eksisterende faktura.
  4. Tryk på "Vedhæftede bilag".
  5. Tryk på "Vedhæft bilag" i pop-up vinduet.
  6. Vælg dit bilag ved at dobbeltklikke på bilaget. Du kan vælge alle de filer du ønsker op til 9,5 MB. Du kan vælge flere bilag på én gang, ved at holde Ctrl-knappen nede imens.
  7. Når du har valgt alle bilag, du ønsker vedhæftet, afslutter du med "OK".
  8. Du kan trykke på "Vis faktura", for at se fakturaen med bilaget.

Sådan sletter du et vedhæftet bilag

1. Dit vedhæftede bilag kan fjernes ved at trykke på det røde kryds ved "Vedhæftede bilag" - vær opmærksom på at bilaget ikke gemmes i din aftale.
OBS:
Så længe faktura, ordre e.l. ikke er bogført kan bilaget slettes. Er det først bogført, kan du ikke slette det vedhæftede bilag