Vis Kontoplan - Rapporter

Vejledning
I denne guide gennemgår vi, hvordan man trækker en oversigt over sin kontoplan. Denne funktion gør det muligt at se eller udskrive hele, eller dele af, kontoplanen ud fra dine valgte søgekriterier.

Sådan viser du din kontoplanen

1. Tryk på "Rapporter".
  2. Vælg "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Tryk på "Kontoplan".
  4. Udfyld felterne
  5. Klik på "OK"

Adgang

I feltet "Adgang" kan du sætte flueben, hvis du ønsker en kolonne, der viser, om kontoen er åben eller spærret.

Sumfra

I feltet "Sumfra" kan du sætte flueben, hvis du ønsker at få vist hvilket kontonr. der summeres fra, hvis kontoen er oprettet som en Sumfra konto.

Primokonto

I feltet "Primokonto" kan du sætte flueben, hvis du ønsker at få vist hvilken primokonto, der er tilknyttet kontoen.

Debet/Kredit

I feltet "Debet/Kredit" kan du sætte flueben, hvis du ønsker at få vist, om kontoen er en debet eller kredit konto.

Nøgletalskode

I feltet "Nøgletalskode" kan du sætte flueben, hvis du ønsker en kolonne, der viser hvilken nøgletalskode, der er på de forskellige konti.

Vis/skjul søgeområde

1. Du har mulighed for at få vist din søgning over din fremsøgte rapport, ved at klikke på de to pile, der peger nedad øverst på siden.