Vis Kontoplan - Rapporter

Vejledning
I denne guide gennemgår vi, hvordan man trækker en oversigt over sin kontoplan. Denne funktion gør det muligt at se eller udskrive hele, eller dele af, kontoplanen ud fra dine valgte søgekriterier.

Sådan får du vist din kontoplanen i fanen Rapporter

1. Tryk på fanen "Rapporter".
  2. Vælg "Regnskab" i menuen til venstre.
  3. Tryk på menupunktet "Kontoplan".
  4. Udfyld felterne.
  5. Tryk på "OK"

Ændr på dit filter for rapporten

1. Tryk på knappen "Filtre".
  2. Udfyld felterne.
  3. Tryk på "Ok" for at lave en ny rapport.
    • Hvordan kan jeg tilpasse bredden på mine kolonner?
    • Hvordan fryser (pinner) jeg kolonner?
    • Hvordan kan jeg scrolle for at se resterende kolonner?
    • Hvordan kan jeg tilpasse rækkehøjde og skriftstørrelse?
    • Hvordan tilføjer og fjerner jeg kolonner i min rapport?

Kolonner der kan til- og fravælges:

Momskode
Kolonnen "Momskode" viser den evt. tilknyttede momskode på den pågældende konto.

Modkonto
Kolonnen "Modkonto" viser den evt. tilknyttede modkonto på den pågældende konto.

Adgang
Kolonnen "Adgang" viser, om kontoen er åben eller spærret. "Ja" betyder at kontoen er åben og "Nej" betyder at kontoen er spærret.

Sumfra
Kolonnen "Sumfra" viser, hvilket kontonr. der summeres fra, hvis kontoen er oprettet som en Sumfra konto.

Åbner konto
Kolonnen "Åbner konto" viser, hvilken primokonto/åbner konto, der er tilknyttet kontoen.

Debet/Kredit
Kolonnen "Debet/Kredit" viser, om kontoen er en debet eller kredit konto.

Nøgletalskode
Kolonnen "Nøgletalskode" viser, hvilken nøgletalskode, der er på de forskellige konti.

Mapping
Kolonnen "Mapping" viser, hvilken hvilken konto fra Erhvervsstyrelsens standardkontoplan du har spejlet kontoen til.