Vis ordre

Vejledning
Før du sender din ordre, kan du se, hvordan ordren ser ud, og tjekke, om den nu også indeholder det, du forventer.

Sådan får du vist, gemt eller udskrevet din ordre

1. Tryk ind på fanen "Salg".
  2. Vælg "Fakturering" → "Ordrer".
  3. Find den ordre, du ønsker at få vist, gemt eller printet og tryk på blyanten "Rediger" i højre side.
  4. Tryk på "Vis ordre" for at få ordren vist i en ny fane. Herfra kan du printe ordren eller gemme den på din pc.
OBS:
Ordet ‘Kladde’ vises på dokumentet, indtil det er blevet sendt eller bogført.