Vis spærrede eller åbne afdelinger og fordelingsnøgler

Vejledning
I din oversigt over afdelinger og fordelingsnøgler kan du vælge at se åbne eller spærrede afdelinger og fordelingsnøgler.

Som standardopsætning vil du se alle dine aktive afdelinger og fordelingsnøgler i din oversigt. Har du valgt at se de spærrede afdelinger og fordelingsnøgler, kan du her se, hvad du skal gøre for at få dine aktive afdelinger og fordelingsnøgler vist igen.

• Dette er en del af funktionen Dimension som er inkluderet i pakkerne Plus, Smart og Avanceret.
  • Det kan aktiveres i Market, ved at trykke på "Tillægsmoduler" under "e-conomic" i menuen til venstre.

Sådan finder du åbne eller spærrede afdelinger/fordelingsnøgler

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Kategorier og enheder" i menuen til venstre og tryk på "Afdelinger".
  3. I rullemenuen til højre for Vis kan du vælge at få vist Åbne, Spærrede eller Alle afdelinger/fordelingsnøgler.

Sådan åbner eller spærre du en afdeling eller fordelingsnøgle

1. Tryk på det orange tandhjul og vælg "Alle indstillinger".
  2. Vælg "Kategorier og enheder" i menuen til venstre og tryk på "Afdelinger".
  3. Tryk på blyantikonet "Redigér" ud for den afdeling eller fordelingsnøgle du ønsker at åbne eller spærre.
  4. Hvis det er en afdeling skal du vælge "Åben" eller "Spærret" i feltet adgang, alt efter om du ønsker at åbne eller spærre afdelingen.
  5. Hvis det er en fordelingsnøgle skal du sætte hak i "Spærret" på fordelingsnøglen", for at spærre den - eller fjern fluebenet for at åbne fordelingsnøglen igen.
  6. Afslut ved at trykke "Gem".
Se beskrivelse af felterne her:
Knapper og felter i Dimension