Alt du skal bruge for at komme i gang

Lorem ipsum ladida. Her skal skrives en intro om hvad bruger kan forvente at finde på denne fantastiske side. Ja tak!

Quick guides

Her kunne der med fordel komme en ganske kort tekst, der beskriver hvad man får med quick guides.

• Se og rediger din virksomheds information

• Tilføj et logo

• Tilføj en kunde eller leverandør

• Sådan laver du din første faktura

• Opret en kreditnota

• Besøg e-conomic Market

• Tilføj en administrator

• Åben balancer

Videoserien "Kom godt i gang"

Det skal være nemt og hurtigt at starte et regnskab op i e-conomic Derfor har vi lavet en lille videoserie, der tager dig igennem 9 grundlæggende funktioner i programmet.

Gå til videoserien

e-conomic hjælpecenter: e-copedia

e-copedia er lavet til dig, sådan at du nemt og hurtigt kan finde hjælp når du står overfor en udfordring. Her kan du søge på det du leder efter svar til og finde en grundig vejledning med blandet tekst, billeder og videoer. Lorem ipsum dolor sit amet, wisi pellentesque sollicitudin aenean, eleifend per vel, sed ut sit elit, sit rutrum, turpis vel nonummy pellentesque amet.

Du finder altid let en genvej til e-copedia inde fra e-conomic programmet. Genvejen er market ved dette ikon:

Gå til e-copedia

Start din e-conomic træning

Vi tilbyder 1 times online kurser i forskellige funktioner i e-conomic og anbefaler følgende rækkefølge. Lorem ipsum dolor sit amet, quam ipsum, maecenas sed a pede vulputate praesent massa.

Er du mere til et at være fysisk til stede tilbyder vi også det. Læs mere om de fysiske kurser her.

• Kunder, indbetalinger & rykkere

På kurset får du en grundig gennemgang af, hvordan du håndterer indbetalinger fra dine kunder i e-conomic. Vi viser dig samtidig, hvordan du laver en rykkerprocedure til manglende indbetalinger.

• Design & layout

Online kurset "Design og layout" giver dig kendskab til, hvordan fakturadesignet er bygget op, hvordan du sætter logo på din faktura, hvordan du laver rettelser til felter osv.

• Kom godt i gang med e-conomic

Lær dit e-conomic regnskabsprogram at kende med dette online kursus, hvor vi bl.a. gennemgår, hvordan du sætter din aftale op, laver en faktura og håndterer kundeindbetalinger.

• Praktisk bogføring i e-conomic

Dette kursus er til dig, der ikke har prøvet at bogføre i et regnskabsprogram som e-conomic. Deltag i kurset og lær de grundlæggende dele af bogføring i e-conomic. Få styr på bilag, kontoplan m.m.

• Moms i e-conomic

Når tiden nærmer sig den halvårlige momsindberetning, tilbyder vi dette kursus, der gennemgår, hvordan du nemt håndterer din moms i e-conomic.

• Årsafslutning i e-conomic

Bliv helt klar til årsafslutningen i e-conomic. På onlinekurset får du en letforståelig gennemgang af, hvordan du afslutter regnskabsåret for din virksomhed og starter et nyt regnskabsår op.

Start din e-conomic træning

Vi tilbyder 1 times online kurser i forskellige funktioner i e-conomic og anbefaler følgende rækkefølge. Lorem ipsum dolor sit amet, quam ipsum, maecenas sed a pede vulputate praesent massa.

Se kurser i e-conomic

Nøgle-hvad-for-nogle-tal?

Regnskab kan være svært i sig selv, og fine regnskabstermer gør det ikke lettere. Derfor kan du, til enhver tid slå op i e-conomics regnskabsordbog hvor du finder en masse information om termer og udtyrk, skrevet så alle kan være med.

Gå til regnskabsordbog

Har du brug for at snakke med os?

Vi sidder klar til at hjælpe dig direkte fra programmet, hvor du arbejder. Blot klik på ikonet

Chat med os nu

Vi sidder klar ved chatten
man-tors 9-18 og fre 9-14:30

Start chatten

Ring til os

Vores telefoner er åbne
man-fre 9-14

Ring
88 20 48 40

Skriv til os

Vi sidder klar på mailen
man-tors 9-20, fre 9-15 og søn 10-13

info@e-conomic.dk

Tip

Er du ny bruger af e-conomic regnskabsprogram, anbefaler vi at du bogmærker denne side, sådan at du hurtigt kan finde den frem igen når behovet opstår. Du kan oprette et bogmærke i dine browser indstillinger. Du kan selvfølgelig altid besøge vores hjælpe center e-copedia for at finde hjælp eller kontakte os.