Kom godt i gang
med e-conomic

Få vejledning og hjælpemidler til en sikker start i dit nye regnskabsprogram

Kom godt i gang
med e-conomic

Få vejledning og hjælpemidler til en sikker start i dit nye regnskabsprogram

Lær, at finde rundt i e-conomic

Her kan du få overblik over de vigtigste faner og ikoner i e-conomic og se, hvad de indeholder.

•

Fanen "Salg"

Fakturering
    Kundestyring
    Håndtering af varer

Under "Salg" kan du oprette og sende tilbud, ordrer, fakturaer, rykkere og kreditnotaer. Du kan også styre dine varer, debitorer og medarbejdere.

•

Fanen "Regnskab"

Kassekladder
    Bank
    Løn

Under "Regnskab" kan du håndtere alt, der har med din bankkonto at gøre. Dvs. leverandørudgifter, kundeindbetalinger, bankafstemning samt integrationer til lønsystemer og FI-adviseringer.

•

Fanen "Rapporter"

Resultatopgørelse
    Omsætningsstatistik
    Momsopgørelse

Under "Rapporter" kan du få overblik over din virksomheds regnskab, kunder og leverandører. Se fx, hvor stort dit overskud er, hvilke kunder der mangler at betale dig og hvilke leverandører du mangler at betale.

•

"Chat"-ikonet

Svar på alle dine spørgsmål
    Mandag-torsdag: 9.00-18.00
    Fredag: 9.00-15.00

Vi sidder klar til at hjælpe dig med stort og småt. Klik på "Chat"-ikonet for at chatte med os direkte fra e-conomic.

•

"e-copedia"-ikonet

Vejledninger
    Hjælpevideoer
    FAQ (oftest stillede spørgsmål)

Klik på "e-copedia"-ikonet og få hjælp til alt i e-conomic. Du kan søge på det, du leder efter svar på, og finde grundige vejledninger med tekst, billeder og videoer.

•

"Alle indstillinger"

Stamoplysninger
    Regnskabsopsætning
    Leverandør-, kunde- og varegrupper

Hvis du er superbruger i e-conomic, kan du tilgå "Alle indstillinger" under det orange tandhjul øverst til højre i e-conomic. Her kan du se og redigere de grundlæggende indstillinger i dit e-conomic-abonnement.

Din begynder-guide til e-conomic

Du kan med fordel følge vores 10 grundlæggende trin-for-trin vejledninger til en god start i e-conomic.
Her guider vi dig igennem de første funktioner, du bør kende, i dit nye regnskabsprogram.

Videoserie: "Kom godt i gang"

Vi vil gerne gøre det nemt for dig at starte regnskab i
e-conomic. I denne videoserie i 9 dele får du hjælp til at sætte dit regnskab op. Vi viser dig også de grundlæggende funktioner i e-conomic.

Se videoserien

E-copedia

I e-copedia kan du altid finde hjælp, hvis du står overfor en udfordring i e-conomic. Du kan søge på det, du leder efter svar på, og finde grundige vejledninger med tekst, billeder og videoer.

Besøg e-copedia

Gratis online kursus

Som ny bruger i e-conomic anbefaler vi, at du tilmelder dig online kurset Kom godt i gang. Det er gratis at deltage, og du lærer bl.a. hvordan du sætter din aftale op, laver en faktura og håndterer kundeindbetalinger.

Læs mere og tilmeld

Regnskabsordbog

Regnskab kan være svært i sig selv. Og fine regnskabstermer gør det ikke lettere. Derfor kan du altid slå op i e-conomics regnskabsordbog, hvor du finder simple forklaringer, skrevet så alle kan være med.

Besøg regnskabsordbogen

Vil du have flere funktioner?

Der er rig mulighed for at skræddersy e-conomic, så det passer til din virksomheds behov. I Market finder du både vores egne tillægsmoduler og tredjepartsløsninger indenfor alt fra lager til kassesystemer, projektstyring og løn.

Alle forretningssystemerne i Market er af høj kvalitet og kan tilføjes til dit regnskab med få klik. Du finder Market i topmenuen, når du er logget ind i e-conomic.

Læs mere om Market

Har du brug for mere hjælp?

• Chat med os nu

Få hurtigt svar på chatten
    man-tors 9-18 og fre 9-15.30

Start chat
  • Ring til os

Spørg os om alt
    man-tors 9-15
    og fre 9-14
    Ring
    88 20 48 40
  • Skriv til os

Vi svarer dig
    inden for 48 timer.

Tip! Lav et bogmærke

Er du ny bruger af e-conomic? Så anbefaler vi at du bogmærker denne side, så du hurtigt kan finde den frem igen.
Du kan lave et bogmærke i dine browser indstillinger.