Kom godt i gang
med e-conomic

Få vejledning og hjælpemidler til en sikker start i dit nye regnskabsprogram

Vejledninger

Her finder du simple vejledninger til de mest grundlæggende funktioner i e-conomic.

• Se og rediger din virksomheds stamoplysninger

• Tilføj din virksomheds logo

• Opret en ny kunde

• Opret en ny vare

• Opret en ny leverandør

• Lav en faktura

• Opret en kreditnota

• Angiv en ny nummerserie

• Tilføj en administrator (revisor/bogholder)

• Bogfør åbningsbalance fra et andet regnskabssystem

Videoserie: "Kom godt i gang"

Vi vil gerne gør det nemt for dig at starte regnskab i
e-conomic. I denne videoserie i 9 dele får du hjælp til at sætte dit regnskab op. Vi viser dig også de grundlæggende funktioner i e-conomic.

se videoserien

E-copedia

I e-copedia kan du altid finde hjælp, hvis du står overfor en udfordring i e-conomic. Du kan søge på det, du leder efter svar på, og finde grundige vejledninger med tekst, billeder og videoer.

Du kan nemt komme direkte til e-copedia inde fra e-conomic ved at klikke på dette ikon:

besøg e-copedia

Online kurser

Du kan komme på gratis, online kursus i forskellige funktioner og tillægsmoduler i e-conomic. Nedenfor kan se, hvilken rækkefølge vi anbefaler dig at tage online kurserne i.

Vil du hellere møde os på et fysisk kursus? Så læs mere og tilmeld dig her.

• Kunder, indbetalinger & rykkere

På kurset får du en grundig gennemgang af, hvordan du håndterer indbetalinger fra dine kunder i e-conomic. Vi viser dig samtidig, hvordan du laver en rykkerprocedure til manglende indbetalinger.

• Design & layout

Online kurset "Design og layout" giver dig kendskab til, hvordan fakturadesignet er bygget op, hvordan du sætter logo på din faktura, hvordan du laver rettelser til felter osv.

• Kom godt i gang med e-conomic

Lær dit e-conomic regnskabsprogram at kende med dette online kursus, hvor vi bl.a. gennemgår, hvordan du sætter din aftale op, laver en faktura og håndterer kundeindbetalinger.

• Praktisk bogføring i e-conomic

Dette kursus er til dig, der ikke har prøvet at bogføre i et regnskabsprogram som e-conomic. Deltag i kurset og lær de grundlæggende dele af bogføring i e-conomic. Få styr på bilag, kontoplan m.m.

• Moms i e-conomic

Når tiden nærmer sig den halvårlige momsindberetning, tilbyder vi dette kursus, der gennemgår, hvordan du nemt håndterer din moms i e-conomic.

• Årsafslutning i e-conomic

Bliv helt klar til årsafslutningen i e-conomic. På onlinekurset får du en letforståelig gennemgang af, hvordan du afslutter regnskabsåret for din virksomhed og starter et nyt regnskabsår op.

Online kurser

Du kan komme på gratis, online kursus i forskellige funktioner og tillægsmoduler i e-conomic.

Se online kurser i e-conomic

Regnskabsordbog

Regnskab kan være svært i sig selv. Og fine regnskabstermer gør det ikke lettere. Derfor kan du altid slå op i e-conomics regnskabsordbog, hvor du finder simple forklaringer, skrevet så alle kan være med.

besøg  regnskabsordbogen

Vil du have flere funktioner?

Der er rig mulighed for at skræddersy e-conomic, så det passer til din virksomheds behov. I Market finder du både vores egne tillægsmoduler og tredjepartsløsninger indenfor alt fra lager til kassesystemer, projektstyring og løn.

Alle forretningssystemerne i Market er af høj kvalitet og kan tilføjes til dit regnskab med få klik. Du finder Market i topmenuen, når du er logget ind i e-conomic.

Læs mere om Market

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du har brug for hjælp, kan du nemt chatte med os direkte fra e-conomic ved at klikke på dette ikon:

Chat med os

Vi sidder klar på chatten
man-tors 9-18 og fre 9-14:30

Start chatten

Ring til os

Vores telefoner er åbne
man-fre 9-14

Ring
88 20 48 40

Skriv til os

Vi sidder klar på mailen
man-tors 9-20, fre 9-15 og søn 10-13

info@e-conomic.dk

Tip! Lav et bogmærke

Er du ny bruger af e-conomic? Så anbefaler vi at du bogmærker denne side, så du hurtigt kan finde den frem igen.
Du kan lave et bogmærke i dine browser indstillinger.

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din inbakke (eller spam-mappe) med det samme.