Basis
0
kr./md.
Plus
0
kr./md.
Smart
0
kr./md.
Avanceret
0
kr./md.
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

Modtag e-fakturaer

Udvalgt
Af: Visma e-conomic A/S
Modtag elektroniske fakturaer nemt og sikkert i e-conomic
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Modtag dine leverandørfakturaer sikkert og direkte i e-conomic
  • Slip for at håndtere og overføre dine leverandørfakturaer manuelt
  • Få et stærkere samarbejde med dine leverandører
  • Slip for at bekymre dig om oversete breve og e-mails
Beskrivelse
Optimér fakturaprocessen i din virksomhed ved at modtage e-fakturaer hurtigt, nemt og sikkert direkte i e-conomic. Med e-fakturering er det slut med at indscanne fakturaer fra dine leverandører og rode rundt i gamle e-mails. Når du tilmelder din virksomhed som modtager af e-fakturaer, registreres dit CVR-nummer automatisk i NemHandelsRegistret. Det betyder, at dine leverandører kan sende dig e-fakturaer, som lander direkte i din Inbox i e-conomic, fuldt krypteret. På den måde kan du behandle fakturaen i dit regnskab med det samme. Det er gratis at tilmelde din virksomhed til elektronisk fakturamodtagelse. Hvis du desuden ønsker at trække bilag direkte ind i e-conomic fra din computer og sende bilag fra din telefon eller via e-mail, kan du opgradere din Inbox til tillægsmodulet Indscanning.
Tilgængelighed
Tilgængelig i pakkerne Plus, Smart og Avanceret
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer