Startup
Ikke muligt
Small Business
79
kr./md.
Professional
79
kr./md.
Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale med Small Business eller Professional abonnement
Smart Bank
Udvalgt
Af: Visma e-conomic A/S
Integrer dit regnskab med din bank og få 60% hurtigere bankafstemning
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Få importeret dine bankposteringer automatisk
  • Få større sikkerhed for, at regnskabet stemmer
  • Få forslag til din bogføring, baseret på tidligere handlinger
  • Undgå manuelle tastefejl
Beskrivelse
Med Smart Bank kan du få dine bankposteringer importeret til e-conomic automatisk, så du slipper for at printe kontoudtog og matche posteringer manuelt. Når dine bankposteringer er blevet importeret, kan du bruge funktionen Autoforslag til hurtigt at bogføre dem i din kassekladde. Autoforslag genkender alt fra finansbilag til kunde- og leverandørindbetalinger, og giver dig automatisk forslag til, hvordan de skal bogføres. Over tid lærer Autoforslag dit regnskab at kende og kommer derfor med mere og mere præcise forslag til kontering. Prisen for integrationen til din bank er inkluderet i modulet og udbydes i samarbejde med e-conomics partner, Nordic API gateway (Aiia).
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Brian Peetz Hansen
1
Average: 1 (1 vote)
04. juni 2020
Carlsens Food A/S
Et stort tilbageskridt for E-conomic - gamechanger!! Indbetalinger indholder ikke længere oplysninger fra kunderne. Betaling af kreditorer indlæses blot som et samlet beløb i stedet for at indeholde de enkelte betalinger. Dermed er autoforslag ikke brugbart længere. Installation i nyt selskab er hermed stoppet, og jeg anbefaler at søge andre systemer.
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer