Gratis online
kursus om Smart Bank

På dette online kursus viser vi dig, hvordan du bruger funktionen Automatisk bankafstemning til at gøre din bankafstemning hurtigere og nemmere. Vi gennemgår også, hvordan du med tillægsmodulet Smart Bank kan skære 60% af den tid, du normalt bruger på bankafstemning.

Tilmeld dig online kurset gratis

Det lærer du på kurset

Hvordan du får det optimale ud
af din bankafstemning

Hvordan du får importeret dine kontoudtog fra
banken helt automatisk med Smart Bank

Hvordan du bogfører dine posteringer hurtigt
og korrekt med Autoforslag.

Bliv fortrolig med Smart Bank
På kun 45 minutter viser en af vores dygtige supportere dig alt, du skal vide om Smart Bank. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs.

Tilmeld dig online kurset gratis

Vil du vide mere? På vores tillægsmodulsside kan du læse, hvilke fordele du får med Smart Bank.

Prøv e-conomic regnskabsprogram gratis i 14 dage

Er du ikke allerede kunde hos e-conomic, så anbefaler vi dig at tage en gratis demo af programmet før kurset.

Prøv gratis