Forudsætninger
Demands: 
e-conomic-aftale

Intect

Af: Intect ApS
Nemmeste og billigste lønsystem til e-conomic-brugere
5 af 5 (3)
Det kan du
  • Giv online adgang til alle dine medarbejdere
  • Tilpas lønsystemet dine behov
  • Gør brug af de mange spændende addon-funktioner
  • Lav overførsel af lønsedler til e-Boks
  • Få godkendelsesflow til lønkørsler
  • Få telefonisk support
Beskrivelse
Intect er et brugervenligt lønsystem med et åbent API (ligesom e-conomic), hvilket giver dig mulighed for nem import og eksport af data til Intect. Det tager kun få minutter at integrere e-conomic med Intect. Når du kører lønnen i Intect, sørger systemet automatisk for indberetning til SKAT, Feriekonto og ATP. Vil du sikre dig at lønnen køres fejlfrit første gang? Med Intects godkendelsesflow kan du låse lønkørslen og sende lønsedler i kladdeformat ud til dine medarbejdere. På den måde kan du nå at rette eventuelle bemærkninger, der måtte være, inden lønnen køres. Hermed undgår du at skulle lave besværlige og tidskrævende rettelser efter lønnen er bogført. Med Intect kan du desuden skræddersy din helt egen løsning ved at til- og fravælge funktioner efter din virksomheds behov.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
5 af 5 (3)
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Kasper Pedersen
5
Average: 5 (1 vote)
20. december 2016
Tempus Serva Aps
Årsagen til jeg har valgt Gratisal er primært fordi systemet er nemt at arbejde i. Jeg er ikke nogen haj til administrative opgaver, men det var super let at komme igang med. Efter den indledende opsætning, har jeg stort set ikke tid på lønadministration (tak for integrationen til e-conomic !).
Anders Olsen
0
No votes yet
19. december 2016
Olsen Ejendomme
Lønsystemet er nemt at gå til og supporten er aldrig langt væk, hvilket er vigtigt for mig som virksomhedsejer og da jeg ikke har tidligere erfaring med lønadministration.
Frants
5
Average: 5 (1 vote)
19. december 2016
CapWorks ApS
Super intuitivt lønsystem, så vi bruger på alle de kunder, hvor det er muligt. - Medarbejderne har online adgang til deres informationer, - Mulighed for kunden kan godkende udbetalingen, så vi ikke har eneprokura til udbetalingen - Designe egne lønarter, så bogføringen bliver mere korrekt - Mulighed for engelske lønsedler og at man kan lave personlige tekster på lønlinierne - Datostyring, så man kan arbejde med flere lønperioder på en gang. - Nem integration til e-conomic - Nem dimensionsopsætning - Medarbejderskabelonerne - Billigste system på markedet
Nils Langballe
5
Average: 5 (1 vote)
19. december 2016
Sitesee
Nemt lønsystem Min eksterne bogholder og jeg har online adgang
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer