Kontakt partner for pris
Forudsætninger
Demands: 
Proløn-aftale
e-conomic-aftale

ProLøn

Udvalgt
Af: ProLøn A/S
Gør bogføring af lønomkostninger nemmere
Ikke bedømt endnu
Det kan du
  • Automatisk overførsel af lønposteringer til e-conomic
  • Mindre tastearbejde og mindre risiko for fejl
  • Ved fejl i overførsel, kontakter ProLøn dig
  • Professionel og personlig kundeservice med et smil
Beskrivelse
Appen, der forbinder ProLøn og e-conomic, gør det nemmere end nogensinde for dig at bogføre lønomkostninger i din virksomhed. Det kræver kun, at du har oprettet en kassekladde i e-conomic med navnet 'ProLøn' og er kunde hos ProLøn. Når du har oprettet en kassekladde i e-conomic med navnet 'ProLøn', skal du tilslutte integrationen via ProLøn-Internet. Derefter bliver der automatisk overført data til kassekladden, hver gang der bliver kørt løn. De data, som ekspederes igennem ProLøns system bliver overvåget døgnet rundt og sikrer, at sikkerheden er i top. ProLøn sørger for, at lønnen til virksomhedernes ansatte samt overførsler til Skat og FerieKonto m.v. sker til tiden.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
Ikke bedømt endnu
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer