Forudsætninger
Demands: 
Salary konto

Salary lønsystem

Udvalgt
Af: Salary ApS
Enkelt og automatiseret lønsystem
Ikke nok bedømmelser
Det kan du
  • Bogfør automatisk fastlønnede, timelønnede, B-indkomst, kørselsgodtgørelse, udlæg og forudbetalt løn
  • Betal kun 19 kroner per lønseddel
  • Få en medarbejder-app til tidsregistrering, udlæg, kørsel og mere
Beskrivelse
Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler, der giver mening. Den store brugervenlighed gør det svært at lave fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration. Salary automatiserer den administrative proces, så du kan bruge din tid mere effektivt. Lønkørsel, 0-indberetning, bogføring, overførsler til medarbejdere, Skat, ATP og Feriekonto er automatiseret, så du ikke skal være bange for at glemme noget vigtigt, og slipper for det kedelige og tidstunge tastearbejde. I modsætning til andre lønsystemer, har Salary lavet de bedste og dybeste integrationer til tidsstyring- og bogføringssystemer, så du sparer tid og penge, samt minimerer fejl ved dobbeltindtastning. Og hvis du alligevel savner en integration, kan du finde ud af det i samarbejde med Salary – hvis ikke den allerede er på vej. Med Salary kan du automatisere lønnen fra kun 19,- kroner per lønseddel og uden binding. Kom i gang på under 2 minutter.
Tilgængelighed
Tilgængelig i alle pakker
Vurderinger og anmeldelser
Ikke nok bedømmelser
Læs hvad andre brugere synes om denne integration eller fortæl os, hvad du synes, så andre brugere kan få glæde af dine erfaringer.
Tak for din bedømmelse
Vi sætter pris på din mening. Det er en stor hjælp for andre brugere som er på udkig efter den næste integration til deres forretning.
Error
Jákup
5
Average: 5 (1 vote)
11. januar 2021
Vandsdal Consult
Meget nem at bruge - det spiller bare
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer