Eksterne app-udviklere

Find en udvikler til at lave din app

Mangler din virksomhed en app, som ikke allerede findes i vores app-oversigt, kan du få en ekstern konsulent til at udvikle en, der passer til dine behov. Herunder har vi samlet en liste med udviklere, der tilbyder at integrere systemer med e-conomic.

Copenhagen Software

Copenhagen Software er førende inden for udvikling og rådgivning om Software as a Service-løsninger. Virksomheden udvikler bl.a. integrationsløsninger til elektronisk fakturering (EDI-samhandel), Business-to-Business platforme mv. 

Web: www.copenhagensoftware.com
Email: mail@copenhagensoftware.com

eKontoret

eKontoret kombinerer kompetencer inden for bogføring og it, og udvikler en række løsninger, der arbejder tæt sammen med e-conomic. eKontoret har bl.a. udviklet løsninger til forskellige brancher, der indsamler data fra en række systemer.

Web: www.eKontoret.dk
Email: info@eKontoret.dk

 

Headnet

Forbind e-conomic med Google Apps. Headnet udvikler løsninger, der giver din virksomhed mulighed for at udveksle data og brugeroplysninger mellem e-conomic og Google Apps, fx Google Sites, Google Spreadsheet eller iGoogle dashboard.

Web: www.headnet.dk
Email: info@headnet.dk

HTML24

HTML24 leverer integrationer mellem webshops og e-conomic. Herunder bl.a. i PrestaShop, Dynamicweb eCommerce, Umbraco, WordPress og Magento samt specialudviklede webshops. HTML24 er i dag teknisk underleverandør til cirka 300 bureauer.

Web: www.html24.dk
E-mail: info@html24.dk

 

West Soft Development

Gennemtænkte intelligente softwareintegrationer. West Soft Development tilbyder integrationsløsninger inden for en lang række systemer. Vi har mange års erfaring inden for integration af bl.a. e-conomic og Google Apps.
 

Web: www.westsoftdevelopment.dk
Email: info@westsoftdevelopment.dk

iAdvice

iAdvice leverer kundetilpassede løsninger til økonomisystemer, heriblandt e-conomic & Visma Business. Vi er eksperter i kasseløsninger og kan integrere dit FlexPOS kasseapparat og evt. webshop sammen med e-conomic.

Web: www.iadvice.dk
Email: info@iadvice.dk

 

IEX integration

IEX integration står bag en række apps, som sørger for at transportere data mellem dine systemer f.eks. din webshop og e-conomic – også kaldet en gateway. IEX's apps er udviklet til automatisk at overføre kunder, produkter og ordrer i realtime. 

Web: www.iex.dk / www.mediastyle.dk
Email: kontakt@iex.dk / kontakt@mediastyle.dk

Rainbow Riders

Rainbow Riders tilbyder skræddersyede integrationer til forskellige systemer.
Rainbow Riders kan hjælpe din virksomhed med at integrere e-conomic med andre systemer.
Vores speciale er web-baserede løsninger.

Web: www.rainbowriders.dk
Email: info@rainbowriders.dk

 

CrossWorkers

CrossWorkers er et 100% danskejet selskab, som tilbyder IT-udvikling til europæiske kunder med udgangspunkt i selskabets offshore-lokation i Cairo.
Alle medarbejdere er universitetsuddannede med senior-erfaring. 

Web: www.crossworkers.dk/en/
E-mail: info@CrossWorkers.com

MCA

The following services can be provided by MCA:
- Integrations
- Tailor-made solutions
- Mobile applications
- Development of extensibility not found in e-conomic

Web: www.mca.mk
Email: contact@mca.mk

 

Bizz Z

Bizz Z fungerer som bindeled i IT-økosystemer omkring din virksomhed. De leverer IT-setups, der både optimerer og forenkler din dagligdag. Dette gør de gennem integrations- og udviklingsarbejde, hjemmesider, grafik, CRM-systemer og intranets. Qua deres store kendskab til app-markedet, kan de ligeledes rådgive om dette.

Web: www.bizzz.dk
Email: info@bizzz.dk

 

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic online regnskabsprogram gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis