nemEDI til e-conomic

Sub title

Opfyld kundernes krav til EDI-dokumenter
App bedømmelse
4.8 hjerter (6 brugere)

Fordele ved denne app

  • EDI til/fra alle indenlandske og udenlandske virksomheder
  • Mindre arbejde og færre fejl
  • nemEDI sørger for alt det praktiske

Denne app kræver

  • nemEDI abonnement
Appen er en del af:

Opfyld kundernes krav til EDI-dokumenter

nemEDI-appen læser og skriver dokumenter til dit e-conomic regnskab helt automatisk. Når du modtager en ordre fra en kunde, indlæser nemEDI ordren som en salgsordre i e-conomic og sender en mail til dig om, at der er kommet en ny ordre. Når du har leveret varen til kunden, fakturerer du ordren i e-conomic, som du plejer. Her vil nemEDI automatisk sende fakturaen som EDI i det format, som kunden ønsker. nemEDI til e-conomic kan udveksle EDI-filer med alle indenlandske og udenlandske firmaer.

Icon

Denne app er udviklet af

Virksomhedens adresse

nemEDI ApS
Magtenbøllevej 121
5492 Vissenbjerg
Denmark

Let din hverdag med nemEDI

nemEDI til e-conomic kræver ingen viden om EDI. App’en arbejder fuldstændig automatisk, uden at du behøver at bekymre dig om den. Når din kunde sender dig en EDI-ordre, lander den først på nemEDIs server, hvor fra den bliver indlæst direkte i dit e-conomic regnskab. Hvis du ønsker det, kan du få tilsendt en e-mail, hver gang du modtager en ordre. Når du har leveret varen til din kunde, opretter du en faktura i e-conomic og så sørger nemEDI for at sende fakturaen til den rigtige modtager.

Priser på nemEDI

nemEDI til economic koster 2.000,- pr dokumentformat i opsætning. Det vil sige, at hvis du skal modtage ordrer og sende fakturaer til en kunde, koster det 4.000,- i opsætning.

Herefter koster det 100,- pr. måned i abonnement og 2,25 pr. sendt eller modtaget EDI-dokument. Du skal desuden have en EDI-adresse, hvis du ikke allerede har det. Den bestilles hos GS1 og koster pt. 1.875 kr. nemEDI ApS hjælper gerne med at bestille en EDI-adresse for dig.

Brian Knudsen

5
Din bedømmelse: 5
19. SEPTEMBER 2014
Fremragende APP NemEDI får min allerbedste anbefaling, de er effektive, nemme at få fat på ved spørgsmål,holder tingene simpelt og det virker upåklageligt. Hvis der er nogen arbejdsgange man ønsker tilført eller ændret, så har de været hurtige til at få lavet en løsning der passede til vores behov.!! Så med e-conomic og NemEDI føler jeg mig tryg hverdag.

Paw Mathiesen

5
Din bedømmelse: 5
24. JUNI 2014
Perfekt kundeservice hvor der tages hånd om alt fra start til mål! Kan varmt anbefale NemEDI

Dennis Larsen

5
Din bedømmelse: 5
19. JUNI 2014
Yderst tilfreds. Meget hurtigt implementering af et helt stabilt system. NemEDI's kundeservice er meget servicemindede og tager sig tid til at forklare opsætte dybdegående. Kun roser herfra.

Henrik Brandenborg

5
Din bedømmelse: 5
08. APRIL 2014
Meget positiv oplevelse. NemEDI reagerede lynhurtigt på vores henvendelse og løste opgaven i løbet af en dag. Systemet har virket fra dag 1. Vi har fået præcis den vare, vi behøvede og til en rigtig fair pris. Vi har kun positivt at berette om samarbejdet med NemEDI ApS.

Jens Fjeldal

5
Din bedømmelse: 5
11. DECEMBER 2013
Helt fantastisk positiv tilgang til problemløsning. Super fair behandling. Absolut ikke sidste gang vi bruger nemEDI til integrationsprojekter.

Christian Sørensen

4
Din bedømmelse: 4
09. DECEMBER 2013
God, personlig service. Meget imødekommende.

Kom godt i gang allerede i dag

Brug e-conomic gratis i 14 dage, lær alle funktionerne at kende og skriv din første faktura på 5 minutter.

Prøv gratis