Få et fremtidssikret
ERP-system, der
matcher jeres behov

Med e-conomic er I sikret et skalérbart ERP-system i skyen, som kan tilpasses
jeres behov - uanset størrelse og branche. 

Kontakt os

 

e-conomic erp system til komplekse behov

 

Få et skræddersyet ERP-system,
der kan løfte jeres organisation

- uanset jeres behov 

 
 • Vi leverer ERP-systemer, der er særligt tilpasset kæder og koncerner
   
 • Vi hjælper med at flytte alle jeres data i skyen og oplærer jeres medarbejdere
   
 • Vi understøtter virksomheder med mange transaktioner og kunder
   
 • Vores priser er transparente og inkluderer gratis support på dansk og engelsk
 • I får et ekstremt driftsikkert ERP-system med sikkerhed i højsædet
   
 • I slipper for løbende omkostninger til
  dyre konsulenter
   
 • Vi leverer en fremtidssikret platform og samarbejder med markedets bedste udbydere af løsninger
   
 • ​I får mulighed for effektiv konsolidering
 
 
 
 • Les Deux
 • OK Plus
 •      Joe and the Juice
 • Paradis
 • Konditorbager
 
 
 
 
 

Et skalérbart ERP-system,
der binder forretningen sammen

Uanset om I er en stor virksomhed, en koncern, en kæde eller en franchise, så kan I være sikre på, at vi sammensætter et ERP-system, der giver jer frihed til trygt at drive og udvikle jeres forretning. Med et ERP-system fra e-conomic får I:

 
 

Kompetent og hurtig
flytning af data

Vi har stor erfaring med at flytte ERP-løsninger fra SAP, Microsoft NAV, Microsoft C5 og mange andre. Derfor sørger vi også for at flytte jeres data hurtigt, kompetent og sikkert, så I ikke får en langtrukket opstart med virksomhedens nye ERP-system.

 

Digitalisering på
cloud-baseret platform

Med et ERP-system fra e-conomic, forankres hele jeres forretning sikkert i skyen, så I nemt kan arbejde på tværs af organisationen. På den måde undgår I, at have dyrebar data lagret på fysiske servere, der kræver vedligeholdelse.

 

Øget effektivitet
gennem automatisering

Med smarte funktioner, såsom automatisk læsning af fakturaer, kan I frigøre timer hos medarbejderne og reducere fejl ved at automatisere manuelle og tidskrævende arbejdsprocesser.

 

En platform, der binder
jeres systemer sammen 

Ved at få alle virksomhedens forskellige systemer til at arbejde sammen, kan I spare tid og besvær ved at synkronisere data på tværs og hurtigere have adgang til vigtig dokumentation.

 

Automatiske opdateringer
uden nedetid

Med et ERP-system fra e-conomic, foretages alle opdateringer løbende og helt automatisk, så I ikke skal bekymre jer om nedetid eller dyre udviklingsressourcer.
 

 

Oplæring i programmet 
og gratis dansk support

I e-conomic får I mulighed for en grundig introduktion, der giver jer den bedst mulige start i programmet. Hvis I støder på problemer undervejs, har I en kompetent ekspert tilknyttet, som sidder klar til at hjælpe jer.  

 

Stabil drift og 
høj sikkerhed 

Vi stræber efter at være førende, når det kommer til at levere et ERP-system, der er det mest sikre og stabile på markedet. På denne måde sikrer vi, at I altid har et solidt fundament at arbejde ud fra.

 

Nem integration til
markedets bedste løsninger

Vi samarbejder med markedets førende eksperter inden for bl.a. POS/kasseapparater, Business Intelligence værktøjer, løn, bilagshåndtering og integration af egne driftssystemer, så jeres organisation altid er sikret de bedste løsninger.

 

Gratis oprettelse og nem
styring af flere CVR-numre

Det koster ikke noget at komme i gang med et ERP-system fra e-conomic, og har I flere CVR-numre i organisationen, er det nemt at tilføje og tilgå data på disse.

 

En standardløsning,
der er mere end standard

Med vores ERP-system får I en standardløsning, der løser alle de komplekse behov I har i organisationen uden at I skal bekymre jer om dyre konsulenttimer, lang implementeringstid eller skjulte omkostninger.

 

Effektiv og
nem konsolidering 

Med et ERP-system fra e-conomic kan I nemt tilgå og analysere data på tværs af afdelinger og kontorer, så I altid har fuldt overblik over performance og potentielle risici i organisationen. 

 

Fri adgang til
jeres administratorer 

Giv jeres revisorer og bogholdere fri adgang til e-conomic, så I nemt kan etablere et velfungerende samarbejde og mindske risikoen for fejl.

 

 
 

Tag en snak med os om jeres behov

 
 
 
 
 
 
 

I er i trygge hænder

Gennem vores mere end 15 år i branchen, har vi i e-conomic opbygget erfaring, viden og et netværk, som vi bruger hver dag til at levere skræddersyede løsninger til mere end 190.000 danske virksomheder.

Tablet og smartphone med e-conomic ERP system

 
 

Vi bygger en ERP-løsning
efter jeres ønsker

Uanset hvilke behov for tilpasninger og specialintegrationer I har i jeres organisation, så finder vi en ERP-løsning som opfylder alle jeres krav. På baggrund af jeres ønsker og behov, sammensætter vi præcis den pakke, der kan gøre en forskel for jeres virksomhed. Vores team af erfarne ERP-specialister står klar til at hjælpe og rådgive jer hele vejen igennem. 

Tag en snak med os

Vi dækker jeres branche-specifikke behov

Bag os står en lang række af Danmarks stærkeste specialister inden for retail, transport, håndværk, restauranter, caféer og mange flere. Vi kender og forstår jeres udfordringer, og kan tilbyde præcis det ERP-system, der passer til jeres branche og dækker alle virksomhedens specifikke behov. 

 

Læs vores cases

 • Les Deux
 • OK Plus
 •      Joe and the Juice
 • Paradis
 • Konditorbager
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Med e-conomic er jeres virksomhed altid på forkant

På vores kontorer i det centrale København sidder mere end 50 udviklere, som hver dag arbejder på at teste og implementere de nyeste teknologier, så I med en e-conomic-løsning altid er et skridt foran. 

 
 

Flere effektive arbejdstimer
gennem Machine Learning

I e-conomic har vi et team som er dedikeret til Machine learning - en teknologi, vi benytter som en integreret del af vores software til at automatisere og dermed fjerne mange af de manuelle arbejdsgange i dagligdagen. Dette vil spare jeres medarbejdere for timevis af tastearbejde hver måned og frigøre tid, som i stedet kan benyttes på mere værdiskabende opgaver.

Læs mere om Machine Learning

Vi arbejder altid på at
gøre jeres løsning bedre

Der opstår hele tiden nye spændende teknologier og mere effektive måder at arbejde på. Af samme årsag stopper udviklingen af vores ERP-system aldrig. I e-conomic optimerer vi kontinuerligt kernefunktionaliter og tilføjer helt nye. Disse opdateringer bliver naturligvis implementeret automatisk uden meromkostninger eller nedetid for jeres virksomhed. 

Se de seneste opdateringer i e-conomic

 
 
 
 
 

Det siger vores kunder

 
 
 

 
 

”Både vores eget system Workplanner og
e-conomic integrerer med alle systemer, og vi kan med få klik konsolidere vores regnskabsdata på tværs af landene."

Sebastian Vestergaard, CFO, Joe & The Juice

 
 

 
 

”Integrationsløsningen er attraktiv for os som kæde, da det er et stabilt og gennemarbejdet system med skalérbarhed."

Anne Lise Højte Øzcelik, OK Plus

 
 
 
 
 

Kontakt os

Vil du gerne have en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov?
Udfyld formularen herunder - så kontakter vores team dig.  

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til os på 78 79 19 55.

 
 
 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

 

 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer