BOGFØRINGSLOVEN OG FORÆLDEDE REGNSKABSsYSTEMER

Lever jeres regnskabs-program op til 
de nye krav? 

Med bogføringsloven - og de nye krav til regnskabsprogrammer - er der flere ældre systemer, som risikerer ikke længere at leve op til lovgivningen. Det er fx systemer som C5, NAV og XAL, hvor brugeren af programmet selv bliver ansvarlig for at møde kravene i loven. 
 

Læs mere om den nye bogføringslov Kontakt os

En mand står på et stort kontor med sin telefon i hånden og kigger ind i kameraet
 

DEN NYE BOGFØRINGSLOV

Hvad kræver den 
nye bogføringslov af jer?

Omdrejningspunktet i den nye bogføringslov er, at al bogføring skal foregå digitalt. Det betyder, at I skal håndtere regnskabet - og opbevare specifikke bilag - i et digitalt regnskabsprogram, der er godkendt af Erhvervsstyrelsen eller i et digitalt regnskabsprogram, som I selv sikrer, lever op til kravene i loven. 
 

Hør mere om, hvilke krav loven stiller jer 

 

 UDFORDRINGER MED FORÆLDEDE, IKKE-GODKENDTE REGNSKABSSYSTEMER

Dét skal I være opmærksomme på

Flere ældre regnskabsprogrammer - som fx C5, NAV og XAL - er ikke godkendt af Erhvervsstyrelsen. Det betyder, at det er op til brugerne selv at sikre, at deres regnskabsprogram møder kravene i loven - og det kan der være udfordringer forbundet med. Især fordi systemerne ofte ikke automatisk understøtter den digitalisering og automatisering, som bogføringsloven har fokus på. Fx vil det i flere af programmerne kræve en integration til en tredjepartsløsning at kunne håndtere bilag digitalt.


Nogle ældre systemer supporteres og vedligeholdes heller ikke længere, hvilket vil sige, at de i fremtiden ikke bliver tilpasset nye lovkrav. Fra et fremtidssikkershedsaspekt er det generelt problematisk at arbejde i et forældet system, fordi det mangler fleksibilitet og ikke er rustet til at håndtere den udvikling - både din virksomhed og samfundet gennemgår.
 

Hvis I i dag bruger et ældre system, der ikke er godkendt af Erhvervsstyrelsen, er det altså bestemt værd at overveje om I skal investere i et nyt system, der understøtter jeres virksomhed på længere sigt. Det behøver nemlig hverken være besværligt og omkostningstungt at skifte til en bedre løsning. 
 

Understøtter jeres program 
digitale bilag?  

For nogle ældre systemer kræver det en integration til en tredjepartsløsning at leve op til kravet om digitale bilag - og det kan være en besværlig og omkostningstung løsning. 

Møder jeres program fremtidige lovkrav?
 

Hvis udviklingen af jeres program er stoppet, betyder det, at programmet ikke automatisk tilpasses nye lovkrav og sikkerhedsstandarder i fremtiden. 

Imødekommer jeres program 
virksomhedens vækstbehov? 

Ingen vedligehold, ældre teknologi, begrænset funktionalitet, og manglende integrationsmuligheder gør, at nogle ældre systemer ikke er velegnet til voksende virksomheder.

 

FLEKSIBILITET OG FREMTIDSSIKKERHED

Hvorfor er e-conomic 
et godt alternativ? 

Der er flere grunde til, at det kan være en god idé at skifte fra et forældet system til e-conomic. I hovedtræk handler det dog om, at e-conomic tilbyder den fleksibilitet og sikkerhed, der er afgørende for, at I har en regnskabsløsning, som kan følge med jeres og samfundets udvikling. 

Lev op til den nye bogføringslov

e-conomic er på Erhvervsstyrelsens liste over godkendte bogføringssystemer, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dit regnskabsprogram lever op til bogføringsloven. 

Få ro i maven omkring jeres sikkerhed 

I e-conomic er jeres sikkerhed vores første prioritet, og vi sætter en høj standard for for databeskyttelse -  både i forhold til GDPR og IT-sikkerhed. 

Mød jeres behov - både i dag og i fremtiden 

Med e-conomic har I fleksibilitet til at sammensætte præcis den løsning, der passer til jer - med regnskabet som fundament. 

Lev op til den nye bogføringslov

e-conomic er på Erhvervsstyrelsens liste over godkendte bogføringssystemer, og du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dit regnskabsprogram lever op til bogføringsloven. 

En kvinde sidder ved sit skrivebord foran en computer og smiler

Med e-conomic kan I udnytte fordelene af bogføringslovens krav til digitalt regnskab. Vi understøtter nemlig digital bilagshåndtering - og meget mere til. Det betyder, at I ikke blot kan opbevare jeres bilag digitalt i programmet. I kan også automatisere store dele af jeres bilagsarbejde og spare værdifuld tid. 

Få ro i maven omkring jeres sikkerhed 

I e-conomic er jeres sikkerhed vores første prioritet, og vi sætter en høj standard for for databeskyttelse -  både i forhold til GDPR og IT-sikkerhed. 

Tre mennesker står sammen ved et bord og en computer, mens den ene griner

Vi har både en ISAE 3000 og en ISAE 3402 og et dedikeret team, som dagligt arbejder med at sørge for, at jeres sikkerhed forbliver i top.

 

Mød jeres behov - både i dag og i fremtiden 

Med e-conomic har I fleksibilitet til at sammensætte præcis den løsning, der passer til jer - med regnskabet som fundament. 

To mennesker står og sætter post-its på et vindue

I har adgang til mere end 200 branchespecifikke integrationer - inden for fx lager, projektstyring og CRM. Herudover sørger vi selvfølgelig for, at jeres regnskabsprogram altid lever op til alle krav inden for sikkerhed og lovgivning - også når kravene ændrer sig. 

 

AVANCERET-PAKKEN

Få en fleksibel løsning 
tilpasset jeres behov

Med Avanceret-pakken i e-conomic får I en fleksibel løsning, der nemt kan tilpasses jeres behov - uanset kompleksitet. I har adgang til funktioner, som hjælper jer med at skabe struktur, optimere samarbejdet, automatisere rutineopgaver, minimere fejl og få et bedre overblik over virksomhedens økonomi. Herudover har I mulighed for at integrere til mere end 200 virksomhedssystemer, så I kan sammensætte præcis den løsning, der passer til jeres virksomhed. 

 

Skab mere struktur og et bedre samarbejde

I kan nemt automatisere processerne omkring bilagshåndtering og regnskab - og således gøre samarbejdet mere smidigt. I kan fx oprette et automatisk godkendelsesflow - med flere godkendere, der passer til præcis jeres arbejdsgang.

Automatisér de daglige opgaver og minimér risikoen for fejl

I får adgang til alle e-conomics automatiseringsfuntkioner, så I kan lade programmet håndtere de tidskrævende rutineopgaver og minimere risikoen for manuelle fejl i regnskabet.
 

Få et bedre overblik og indsigt i økonomien

I har muligheden for at oprette flere dimensioner til jeres bogføring, så I får et mere struktureret regnskab og bedre overblik over, hvordan økonomien ser ud i virksomhedens forskellige afdelinger.
 

 

PAKKELØSNINGER

En samlet løsning til komplekse behov

Har din virksomhed brug for mere end standardiserede regnskabsløsninger? I Avanceret-pakken får du en række udvidede funktioner, som kan skræddersyes til virksomhedens behov. Det er funktioner, som er udviklet til at styrke det interne samarbejde og skabe en strømlinet proces omkring bogføring, bilagshåndtering, godkendelse og rapportering.

Avanceret-pakken indeholder:
 

  • Specialiserede regnskabsfunktioner til dine behov
  • Automatisering af bilagshåndtering og bankafstemning
  • Adgang til +200 branchespecifikke integrationer.
 

Mere end 200.000 kunder har valgt e-conomic

 

SKIFT REGNSKABSPROGRAM

Vil I flytte regnskabet til 
e-conomic? 

Det er nemt og sikkert at flytte dit regnskab til e-conomic. Vi samarbejder med branchens bedste, der gennem tiden har hjulpet flere tusinde virksomheder med at flytte regnskabsprogram. Typisk har de klaret flytningen af jeres regnskab inden for 48 timer, så I er hurtigt klar til at arbejde i jeres nye system. Vores dygtige rådgivere sidder også klar til at hjælpe jer med at sammensætte præcis den løsning I ønsker. 

I e-conomic har I desuden adgang til gratis, kompetent og personlig support, så I hurtigt kan komme godt i gang med at arbejde i jeres nye system. 
 

Læs mere Bliv kontaktet

e-conomic flyttebil

KONTAKT OS

Lad os tage en snak 
om jeres behov 

Udfyld formularen og vi ringer jer op til en 
uforpligtende snak om jeres behov og muligheder.

Skriv dit navn her
Skriv dit nummer her

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

E-mail er påkrævet

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Success Icon

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

Beklager, der er sket en fejl. Prøv venligst igen.

Woman using smartphone