Ny bogføringslov - dét skal du have styr på

Med den nye bogføringslov følger nye - og opdaterede regler, du som virksomhed skal følge. Få et overblik over, hvilke regler der gælder dig, og bliv klogere på, hvad du skal gøre for at leve op til dem.

 
 

Klar til den digitale fremtid

Den nye bogføringslov har sat fart på digitaliseringen. Det stiller krav til virksomhederne, som skal kigge på nye arbejdsprocesser og vaner. Det er e-conomic heldigvis godt gearet til – og vi er klar til at hjælpe jer i gang.

 

Få hjælp til at komme godt i gang     

 

 
 
 

Hør, hvordan du lever op til loven

 

I videoen gennemgår vores ekspert i bogføringsloven Nicolas, hvilke regler i bogføringsloven der henvender sig til dig, og hvad du skal gøre for at leve op til dem.

 
 
 
 
Vær opmærksom på, at du kun er påkrævet at digitalisere bilag, der som minimum indeholder: Udstedelsesdato, beløb, produkt/ydelse, afsender og modtager (herunder navn, adresse og CVR - eller SE-nummer), oplysning om momsbeløbets størrelse og betalingsoplysninger. Vi anbefaler dog, at du digitaliserer alle dine bilag, så du undgår fejl. 
 
 
 
 
 

 

Hent vores tjekliste: Lever du op til den nye bogføringslov?

 

Ønsker du et endnu bedre overblik over, hvordan du bliver klar til den nye bogføringslov? Hent tjeklisten, hvor vi går i dybden med hver enkelt regel - og selvfølgelig gennemgår, hvad du skal gøre for at leve op til dem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skift til e-conomic og få ro i maven

 

Det er nemt, trygt og sikkert at skifte til e-conomic. Vi samarbejder med branchens bedste, der har erfaring med at flytte regnskab for en lang række virksomheder. De flytter dit regnskab inden for 48 timer, så du har god tid til at lære dit nye system at kende, inden bogføringslovens krav træder i kraft.

Skift til e-conomic