Bliv klar til fremtiden 
Automatisér dit regnskab

Med Smart-pakken i e-conomic får du alle funktioner til at automatisere dit regnskab.
Og det kan give dig og din forretning en fordel i fremtidens arbejdslandskab.

Læs mere om automatisering på denne side og kom i gang - allerede i dag.

 

Automatisér 
dit regnskab
med e-conomic

Med Smart-pakken i e-conomic får du alle funktioner til at automatisere dit regnskab.
Og det kan give dig og din forretning en fordel i fremtidens arbejdslandskab.

Læs mere om automatisering på denne side og kom i gang - allerede i dag.

digitaliser dit regnskab med e-conomic
 
 
 
 
 

Lad bogføringsloven guide dig til fremtidens arbejdsgang

 

Med e-conomic bliver du klar til den nye bogføringslov og kravet om digital bogføring. Men vidste du, at når du digitaliserer dine bilag, åbner du samtidig for langt flere muligheder end blot at kunne gemme dine bilag i skyen? Med e-conomic kan du blive klar til fremtidens arbejdsgang, hvor automatisering af det administrative arbejde er i fokus. Når du automatiserer får du nemlig en lang række fordele. Du kan bl.a. frigøre mere tid i hverdagen, som du kan bruge på at vækste din forretning eller lige netop det, der gør en forskel for dig i hverdagen.

 

Vil du have mere ud af dit regnskabsprogram og automatisere dit regnskab? 
Snak med en e-conomic konsulent og bliv klar til fremtiden.

Bliv ringet op og hør mere

 
 
 
 
 
 
 

Sådan automatiserer du dit regnskab

I e-conomic har du mulighed for at automatisere dine arbejdsgange med Smart-pakken. I Smart følger nemlig en række funktioner, der kan automatisere det arbejde, du normalt ville bruge tid på at indtaste, flytte i mapper og vedhæfte m.m. 

Når du bruger Smart-pakken til at håndtere dit regnskab, er der flere måder du kan gøre din arbejdsgang nemmere. Men den mest optimale arbejdsgang er beskrevet nedenfor. Når du starter med at få dine bilag ind i Inboxen, lever du ikke bare op til kravene i den nye bogføringslov om digital opbevaring af visse bilag, du åbner også op for en mere effektiv arbejdsdag.

 

Overskueligt betalingsoverblik

 

Det hele starter med digitale bilag

Med den nye bogføringslov følger også krav om at bogføre digitalt. Det kan du gøre på forskellige måder, som er gjort nemt og intuitivt for dig. Når dine bilag er digitale kan de nemt vedhæftes til den korrekte postering, og du slipper således for at gemme på dem. Du kan uploade bilag fra din computer med “drag-and-drop”, tage et billede med vores gratis mobilapp eller sende dem til e-conomic via e-mail eller som e-faktura. I e-conomic anbefaler vi altid e-fakturaer, da de giver sikker levering, bedre sporing og kræver langt færre manuelle processer. 

Samtidig kan du oprette gratis Bilagsindsendere og få en mere effektiv bogføring. Bilagsindsendere kan selv sende bilag til e-conomic fra mobilen, uden at få adgang til selve regnskabet.

 

Lad e-conomic gøre arbejdet for dig

Når dine bilag er indlæst digitalt i e-conomic er programmet klar til gøre arbejdet for dig. e-conomic aflæser nemlig alle virksomhedens fakturaer og kvitteringer, og du får automatiske forslag til, hvordan de skal bogføres. Så du skal blot godkende posteringerne og trykke "bogfør". Det betyder, at du slipper for en masse tastearbejde, får et bedre overblik og samtidig mindsker risikoen for fejl.

Du kan også få matchet dine bilag med de rette posteringer automatisk. Du godkender selv, inden bilagene vedhæftes, så du bevarer kontrollen, men slipper for detektivarbejdet med et nemt regnskabsprogram.

 

Posteringen oprettes

 

Betalingen bogføres automatisk

 
 
 

Automatisér din bilagshåndtering 

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du ønsker godkendelse af dine fakturaer og kvitteringer, før de behandles. Få fuld kontrol over din virksomhed med Workflows - e-conomics automatiske bilaghåndsteringsmodul. Vil du fx. kun have godkendelse på e-fakturaer? Skal regninger under 100 kr. lande direkte i kassekladden? Eller er der en bestemt bruger, som skal godkende specifikke leverandørfakturaer? Med Workflows kan du nemt sætte de forskellige regler op og automatisere din bilagshåndtering.

 
 
 
 
 
 
 

Betal fakturaer direkte fra e-conomic

Få samlet bogføring og betaling i ét og samme system og undgå nøglekort og manuelle overførsler i netbanken. Med Smart Pay får du bedre overblik over dine leverandørbetalinger, som hurtigt kan godkendes via mobilen. Det giver et bedre samarbejde mellem bogholder/revisor og virksomhedsejer, samt langt bedre sikkerhed. Dertil er der også flere fordele for kunder med udenlandske leverandørfakturaer, bl.a. rabat på transaktionsgebyr og bogføring i rette valuta fra start.

 

Posteringen oprettes

Betalingen bogføres automatisk

 
 

Integrér banken og afstem automatisk

 

Forbind nemt din bank og e-conomic med bankintegration, så dine bankposter automatisk overføres til regnskabet dagligt. På den måde har du altid opdaterede tal til din bankafstemning.

Når bankposterne ligger klar i e-conomic, kan du automatisk få dem afstemt med dine regnskabsposter med et enkelt klik på en knap. Og du kan endda få automatiske forslag til, hvordan bankposterne skal bogføres, så du slipper for al tastearbejdet.

 
 
 
 

Anmod nemt om manglende bilag

Få overblik over, hvilke posteringer der mangler bilag, og send hurtigt en anmodning til den rette medarbejder. Fra e-conomics gratis mobilapp kan modtageren nemt tage et billede af bilaget og sende det til regnskabet, hvor det automatisk bliver vedhæftet til den korrekte postering. Det giver dig et mere effektivt samarbejde med dine kollegaer.

Du kan gratis oprette Bilagsindsendere i e-conomic, som kan besvare bilagsanmodninger i mobilappen, uden at få adgang til selve regnskabet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bliv klar til fremtiden med e-conomic

Bliv klar til fremtiden med e-conomic

 
 
 

Skift til Smart-pakken allerede i dag

 

Smart-pakken er til dig, som gerne vil udnytte alle de nye fordele ved digitale bilag. Med Smart-pakken kan du automatisere din bogføring og minimere tastearbejdet. Du får samtidig mere data fra dine bilag ind i regnskabet og kan gøre brug af e-conomics mange rapporteringsmuligheder, som giver et større indblik i den forretning . 

 
 1. Skift til Smart-pakken ved at logge ind i e-conomic og og gå til “Alle indstillinger”.
 2. Klik på"Abonnementsstatus", "Håndter abonnement" og vælg Smart-pakken.
 
 

Log ind og få Smart-pakken 

 
 

Smart

Fra
349
/måned
ekskl. moms
 • Automatisk Bilagsmatch
 • Automatisk aflæsning af bilag
 • Intelligente bogføringsforslag til bankposter
 • Bankintegration
 • Elektronisk fakturering
 • Nem bilagsanmodning
 • Automatisk bankafstemning
 • Gratis mobil Bilagsindsendere'
 • Digital opbevaring af bilag
 • Nem bilagsgodkendelse

Herudover får du: Indscanning, adgang til integrationer, ordre og tilbud, rykkere, abonnement og PBS, Dimension, Budget, 
Periodisering og anlæg.

 


 

 
 
 
 
 

Lær mere om digital og automatisk bilagshåndtering i e-conomic

Tilmeld vores gratis kurser om Indscanning og Smart Inbox, som begge gør det muligt at håndtere bilag digitalt i e-conomic. Det ene kursus er til dig, der aldrig før har arbejdet med Indscanning eller automatisk bilagshåndtering i e-conomic. Det andet kursus er til dig, som allerede arbejder med Indscanning og ønsker at automatisere dit regnskab. Vælg det kursus herunder, der passer til dit niveau.

Læs mere om vores gratis kurser her

 
 
 • For dig der skal digitalisere

  Kurset er til dig, der vil lære de bedste arbejdsgange med digitale bilag.
  Her gennemgår vi:
   

  • Vedhæftning til oprettede posteringer fra bankafstemning
  • Hvordan du opretter posteringer fra
   Inbox
  • Hvordan du nemt og hurtigt får styr på manglende bilag med Bilagsanmodning
  • Tips til godkendelse
    
   
 • For dig der vil vil være klar på fremtiden

  Kurset er til dig, der vil lære de bedste arbejdsgange med digitale bilag og få det mest optimale ud af de automatiseringsfunktioner, der ligger i Smart-pakken. Her gennemgår vi:

  • Vedhæftning til oprettede posteringer fra bankafstemning med Bilagsmatch
  • Hvordan du smart opretter posteringer fra Inbox
  • Hvordan du nemt og hurtigt får styr på manglende bilag med Bilagsanmodning
  • Introduktion til Workflows og godkendelse
    
   
 
Bliver du forhindret i at deltage i kurset, får du tilsendt en optagelse efter kursusafholdelsen — blot du er tilmeldt.
 
 

Snak med en e-conomic konsulent

 

Har du styr på bogføringsloven og digitalisering af dit regnskab? Snak med en e-conomic konsulent og bliv klar til fremtiden.

 

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.