Om Bilagsmatch

Viden Om
Det kan tage lang tid, at organisere bilag manuelt, og dernæst at vedlægge dem til den korrekte postering en efter en, og typisk mangler der også et bilag eller to undervejs.

Du kan spare en masse tid og besvær med Bilagsmatch, da vi ser om posteringer og bilag passer sammen, og så bliver du fremlagt de match vi har fundet. I korte træk tømmes din inbox for bilag og bliver matchet med dine kladdeposteringer.

På posteringen tager vi beløb og dato, og matcher med bilag i Inboxen.

På bilagene kigger vi på fakturadato og forfaldsdato, samt beløb.
Beløbet skal være et 100% match, og som udgangspunkt skal datoen være inden for 3 dage. Hvis datoen ikke er et 100% match, men dog inden for 3 dage vil vi vise et advarselsikon så du kan tage stilling til om bilaget er korrekt eller ej.

Antallet af dage kan dog tilpasses i Bilagsmatch indstillingerne, hvis du har brug for et større eller mindre interval, så du kan være i kontrol og få mest ud af funktionen.

• Funktionen Bilagsmatch er inkluderet i pakkerne Smart og Avanceret.
  • (Bilagsmatch tjekker p.t. kun bilag uploadet til Inboxen, mens du har Smart- eller Avanceret-pakken).

Bilagsmatch indstillinger

I indstillingerne for Bilagsmatch har du mulighed for, at tilpasse hvordan funktionen finder matches mellem dine kladdeposteringer og bilagne i din Inbox. Her kan du selv bestemme intervallet af dage der kan være imellem en postering og et bilag, om du vil inkludere gebyrer og en funktion der forsikre at ingen posteringer fra før bilagsdatoen bliver forslået som et match.

Find Bilagsmatch indstillingsmenu ved at trykke på Bilagsmatchikonet i din kassekladde, og derefter på det blå tandhjul "Indstillinger" i højre hjørne.

• Tilpas antallet af dage mellem match
    • Gebyrer
    • Match kun med poster med identisk eller senere dato end bilagsdatoen