Online fakturaprogram - send din faktura i en fart!

Fra kun 249 kr/mdr får du et komplet fakturaprogram, der lever op til alle krav.

 
 Danmarks mest populære fakturaprogram med over 200.000  kunder
 Gratis dansk support alle hverdage
 Nemt og enkelt - send din første faktura på 2 minutter
 
 

Prøv e-conomic gratis! 

 
Enkelt online fakturaprogram fra e-conomic
 
 
 

Derfor skal du vælge e-conomic som dit faktureringssystem

Siden 2001 har vi i e-conomic arbejdet hårdt på at udvikle markedets bedste løsning til at håndtere fakturaer. Vores ambition er hele tiden at være et skridt foran andre fakturaprogrammer. Det gør vi  ved at tilbyde innovative løsninger, som gør en mærkbar forskel for din virksomhed. Fakturering skal være så enkelt og så effektivt som muligt. Når der er styr på faktureringen og regnskabet, maksimerer du den tid du bruger på dine kunder og på andre værdiskabende aktiviteter.

 
 

Faktureringssystem til små og mellemstore virksomheder

Med e-conomic får du et komplet fakturaprogram der kan tilpasses efter din arbejdsgang.

Lav nemt din første faktura i e-conomic faktureringssystem

Lav din egen faktura med få trin i vores fakturaprogram og send den direkte til din kunde inden for få minutter.

Gratis support med e-conomic online fakturaprogram

Støder du på udfordringer i din fakturering, så sidder vi naturligvis klar til at hjælpe dig med gratis support på mail, chat og telefon.
 

e-conomic fakturaprogram vokser sammen med din virksomhed

Hvis din virksomhed vokser, så følger e-conomic med - med både helstøbte pakker og hundredevis af de største arbejdssystemer som samarbejdspartnere.

Din revisor eller bogholder får gratis adgang til e-conomic fakturaprogram

Din revisor eller bogholder får naturligvis gratis adgang til dit regnskab, så jeres samarbejde bliver nemmere end nogensinde.

Gratis elektronisk fakturering med e-conomic fakturaprogram

I e-conomic faktureringssystem kan du sende og modtage elektroniske fakturaer helt gratis. Det reducerer risikoen for fejl og øger sikkerheden.

 

Prøv e-conomic gratis! 

Det er uforpligtende at prøve fakturaprogrammet, og det kræver ingen kreditkort.

 
 
 
 
 
 
 

Kom godt i gang med at fakturere dine kunder

Med et fakturaprogram er det utroligt nemt at sende fakturaer ud til sine kunder og holde styr på, om de betaler til tiden. Opret kunder og produkter i programmet og send dine fakturaer på et øjeblik.

Se i videoen hvordan du fakturerer online med e-conomic.

en tegning af en orange pære der blinker

 
 
 

Vidste du…

...at en faktura som minimum skal indeholde: fakturadato, fakturanummer, sælgers oplysninger, købers oplysninger, beskrivelse af vare og mængde, leveringsdato (hvis den afviger fra fakturadato), moms og valuta? Alt dette sættes automatisk op, når du fakturerer i e-conomic.

 
 
 
 
 
 

Tag dit fakturaprogram
med i lommen

Med e-conomic får du et online faktureringssystem som er enkelt at betjene og som du kan tage med på farten. Ved at hente den gratis e-conomic app er du ikke længere bundet til din computer - opret og send fakturaer online når som helst, hvor som helst eller tjek de seneste nøgletal i din virksomheds økonomi.

Prøv e-conomic gratis 

Lav din faktura på farten med e-conomic fakturaprogram

Det er gratis at afsende og modtage elektroniske fakturaer i e-conomic fakturaprogram

 

Få et online faktureringssystem,
der er fremtidssikret

Muligheden for at kunne benytte sig af elektronisk fakturering bliver kun mere vigtigt i moderne fakturaprogrammer. Flere og flere virksomheder benytter sig allerede af den mere enkle og sikre faktureringsmetode og handler din virksomhed med det offentlige er e-fakturering et krav.

Derfor kan du naturligvis også både sende og modtage elektroniske fakturaer helt gratis med e-conomic fakturaprogram. Med elektronisk fakturering kan du reducere risikoen for fejl, skære ned på de manuelle opgaver, og du er garanteret en mere sikker levering af dine fakturaer.

Prøv e-conomic gratis 

 
 
 

 

 

Et fakturaprogram, der matcher din arbejdsgang

Vi tilbyder 4 forskellige pakker, som passer til dine arbejdsgange og behov. Har du brug for et simpelt fakturaprogram til at sende fakturaer og grundlæggende bogføringsfunktioner, skal du vælge vores basis-pakke for blot 249 kr. pr. måned. Når du er klar til en mere automatiseret arbejdsgang hvor e-conomic klarer det tidskrævende tastearbejde, så kan du passende vælge vores Smart-pakke og på den måde få et komplet regnskabsprogram. Når der er styr på regnskabet, får du tid til at fokusere på de arbejdsopgaver som skaber mest værdi for dig og din virksomhed.

Læs mere om vores pakker

 
 
 
 
 
 

Opret din helt egen faktura

Du kan få din faktura, helt som du vil have den i e-conomic fakturaprogram. Benyt dit eget design og logo. Du kan også vælge at bruge en fakturaskabelon, som følger med programmet og er klar til brug. Du er altid sikker på, at alle regler og love bliver overholdt, når du opretter en faktura med e-conomic fakturaprogram.

 

Eksempel på faktura lavet med e-conomic fakturaprogram
Eksempel på faktura oprettet med e-conomic fakturaprogram
Eksempel på faktura lavet med e-conomic fakturaprogram
Eksempel på faktura oprettet med e-conomic fakturaprogram

Læs om kravene til en faktura.

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer