"Jeg har nok
udviklet mig i
en lidt anden retning,
end jeg havde forestillet mig"

Anders Høst Kjærgaard, Softwareudvikler i e-conomic

 

Anders Høst Kjærgaard, Softwareudvikler i e-conomic

 "Jeg tænker meget på, hvordan vi sørger for, at det er de rigtige ting, vi bygger. Og om vi bygger noget, som folk bliver glade for? Vi kan jo ikke bare sidde for os selv og få gode idéer.

Jeg er uddannet softwareudvikler fra ITU og startede som udvikler på e-conomics mobil-apps for lidt over 2 år siden. Jeg havde en god ven i e-conomic, som syntes, jeg skulle komme ind og tage en snak. Jeg var godt nok ikke helt sikker på, om regnskabssoftware var noget for mig, men tog derind alligevel.

Det endte faktisk med, at jeg blev taget lidt med storm. De havde en fed tilgang til arbejdet med en masse frihed under ansvar. Og de var virkelig med på noderne i forhold til, hvad der rører sig af teknologier. Vi snakkede om fremtiden for mobil i e-conomic; hvor det skulle hen og hvilke drømme de havde.

Jeg kunne se, at der var sindssygt mange muligheder for mig der. Så det blev egentlig lidt lige meget, at det var et regnskabsprogram. Det handler jo mest om stedet og arbejdet. Det er et program med virkelig mange brugere, og de arbejdsgange vores software understøtter er ikke simple - det gør det spændende.

Jeg har nok udviklet mig i en lidt anden retning, end jeg havde forestillet mig. Jeg startede som mobiludvikler og nu er jeg teamleder for mobilteamet. Så jeg er gået en smule væk fra teknikken. Det gør lidt ondt nogle gange, men omvendt har jeg også fået en masse andre udfordringer. Jeg har lært meget om at lede, udvikle andres kompetencer og sørge for, at de er glade, når de går på arbejde."

Bliv Anders' kollega. Søg en af vores ledige stillinger