Adacta Advokater

e-conomic + Legis 365

Væsentlige tidsbesparelser og færre fejl med ny integrationsløsning

Hos advokatvirksomheden, Adacta, oplever man væsentlige tidsbesparelser og langt færre fejl ved brugen af integrationsløsningen mellem e-conomic og Legis 365. Adacta understreger deres tilfredshed med deres nye integrationsløsning
- ikke mindst pga. løsningens enkelthed, intuitive opsætning og fordelagtige pris.

”Integrationsløsningen er især attraktiv for en lille virksomhed som os.
Integrationen til e-conomic gør den daglige bogføring nem og mindre tidskrævende, og samtidig med Legis 365 enkle opsætning er det næsten umuligt at lave fejl.
Dertil er Legis 365 integreret med Outlook, så vi kan tilgå e-mails og kalender direkte i systemet, hvilket betyder mindre administration og mere tid til vores klienter.”

Kåre Traberg Smidt, Advokat, Adacta Advokater

Enkel løsning til det mindre advokatfirma

Adacta er et nytænkende team med kontorer i København og Malmø. Hos Adacta er klienterne i højsædet - og der findes ingen for små eller store opgaver. Filosofien bag Adacta er altid at bistå klienterne med effektiv og nærværende juridisk rådgivning. Det er derfor utrolig vigtigt, at tiden bliver brugt på det, der giver værdi for forretningen - snarere juridisk rådgivning end sagsbehandling og administration.

”Dette nye system er jo et kvantespring inden for danske advokatløsninger”
Kåre Traberg Smidt, Advokat, Adacta Advokater

Fordele for Adacta

  • Enkel og intuitiv løsning
  • Integration mellem e-conomic, Legis 365 & Office 365
  • Cloudbaseret advokatsystem - der kan arbejdes hvor som helst
  • Effektivt - på få minutter er de første klienter og sager oprettet
  • Automatiseret = minimering af fejl

 

e-conomic & Legis 365

e-conomics partnerløsning, Legis 365, indeholder alle de funktioner, det mindre advokatfirma har brug for. Det er en smart platform til danske advokater, der ønsker at bruge fremtidens teknologi.

Det eneste du behøver er adgang til internettet. På 5 minutter kan du oprette din profil og få brugernavn og password til advokatsystemet. Du får adgang til videoguides, der kort og konkret viser, hvordan du let anvender systemet.

Kom i gang

 
 
 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer