Baker Tilly

Administrator hos e-conomic

Tæt dialog med kunderne i skyen

Den internationale revisionskæde Baker Tilly med hovedsæde i Odense, håndterer nu regnskabsstyringen online for deres mindre og mellemstore virksomhedskunder via e-conomic. Det sparer Både Baker Tilly og kunderne for tid og penge, samtidig med, at den tættere dialog åbner op for at sælge flere rådgivningsydelser ind til kunderne.

”Alle faciliteter er tilgængelige online, og alt er samlet ét sted, så både kunder og vi som revisorer har adgang til systemet overalt, og derved kan servicere kunderne på alle tider af døgnet. Derfor behøver vores kunder heller ikke længere at investere i dyre servere, installere software eller tage backup.”

Jeppe Pedersen, revisor og partner hos Baker Tilly

Tættere kontakt til kunderne

Nu kan de mindre virksomheder hos Baker Tilly i princippet klare deres bogføring selv. Det er der nogen der vælger i større eller mindre grad, mens der er andre, der vælger at lade Baker Tillys bogholdere bogføre for dem i e-conomic programmet. Samtidig giver den løbende dialog et tættere forhold til kunder og derved en bedre indsigt i deres forretning. Det åbner op for at sælge mere rådgivning til kunderne.

"Med e-conomic er der endvidere adgang til en række integrationsapplikationer. Det er intuitive hjælpeprogrammer, der forbinder e-conomic med andre systemer, f.eks. webshops, CRM-systemer, lønsystemer, kassesystemer mv. så kunderne f.eks. automatisk kan indrapportere kilometerregnskab via mobiltelefonen, automatisk overføre en webbutiks ordrer og salg til e-conomic mm."

Jeppe Pedersen, revisor og partner hos Baker Tilly.

 

Fordele for Baker Tilly:

  • Automatiserede arbejdsgange 
  • Gratis adgang til e-conomic
  • Online med kundernes regnskab 24/7
  • Tæt dialog med kunderne
  • Altid opdaterede data  

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til branche@e-conomic.com eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.