Christensen Kjærulff

e-conomic + Bilagsanmodning

Bilagsanmodning øger digitaliseringen og letter samarbejdet

Med sin mangeårige erfaring inden for revision tilbyder Christensen Kjærulff personlig og grundig rådgivning til virksomheder og privatpersoner. Og med deres store fokus på digitalisering, er Bilagsanmodning i e-conomic et naturligt valg, når Christensen Kjærulff rådgiver deres kunder i effektivt regnskab. Med Bilagsanmodning kan den regnskabsansvarlige nemlig løbende anmode om manglende bilag, i stedet for at stå med hele indsamlingsarbejdet sidst i regnskabsåret.

“Det er super vigtigt, at det er nemt at anmode, og at det er nemt for kunderne at sende bilag ind. For i sidste ende, er det grundlaget for, at man kan få moms og skattemæssige fradrag for sine omkostninger. Så det er en vigtig ting at have styr på. Og det synes vi er lykkedes rigtigt godt med Bilagsanmodning”.

Mads Palle, Økonomi og systemkonsulent, Christensen Kjærulff

Optimalt samarbejde mellem kunde og revisor

Før Bilagsanmodning kunne det være en udfordring, at udarbejde moms- og årsregnskab.

“Det er en ret stor udfordring, hvis revisorerne får regnskabsmaterialet ind én gang om året og så finder ud af, at der er 12 måneder gamle posteringer, hvor der mangler kvitteringer. Så skal man rette henvendelse til kunden, som så skal finde noget, der er op til et år gammelt”. 
Mads Palle, Økonomi og systemkonsulent, Christensen Kjærulff

Med Bilagsanmodning har Christensen Kjærulff kunne optimere de digitale processer. e-conomic identificerer nemlig selv de poster, hvor der mangler dokumentation, så revisor eller bogholder hurtigt kan anmode om de manglende bilag, som kunden kan sende retur direkte i e-conomics gratis mobilapp. 

Derudover synes Mads Palle, at Bilagsanmodning spiller godt sammen med e-conomics andre tillægsmoduler. "Det giver mening, at Bilagsanmodning er en del af Smart Inbox. Og vi anbefaler rigtig mange, at opgradere deres Indscanning til Smart Inbox, for du får simpelthen mange flere features for pengene."

De største fordele for
Christensen Kjærulff

  • Bedre samarbejde om manglende bilag mellem revisor og kunde
  • Bedre overblik over, hvad der mangler til regnskabet
  • En stærk platform til at anmode og udveksle bilag
  • Korrekte bilag til regnskabet pr. postering
  • Digitaliseret bogføring
     

Om Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff er et statsautoriseret Revision- og rådgivningsfirma, der har eksisteret siden 1948. Med ekspertise inden for revision og regnskab, skat og rådgivning tilbyder Christensen Kjærulff sine kunder en personlig og grundig rådgivning, til deres forretninger og privatliv.

Læs mere om Christensen Kjærulff

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.