Christensen Kjærulff

e-conomic + Bilagsanmodning

Bilagsanmodning øger digitaliseringen og letter samarbejdet

Med sin mangeårige erfaring inden for revision tilbyder Christensen Kjærulff personlig og grundig rådgivning til virksomheder og privatpersoner. Og med deres store fokus på digitalisering, er Bilagsanmodning i e-conomic et naturligt valg, når Christensen Kjærulff rådgiver deres kunder i effektivt regnskab. Med Bilagsanmodning kan den regnskabsansvarlige nemlig løbende anmode om manglende bilag, i stedet for at stå med hele indsamlingsarbejdet sidst i regnskabsåret.

“Det er super vigtigt, at det er nemt at anmode, og at det er nemt for kunderne at sende bilag ind. For i sidste ende, er det grundlaget for, at man kan få moms og skattemæssige fradrag for sine omkostninger. Så det er en vigtig ting at have styr på. Og det synes vi er lykkedes rigtigt godt med Bilagsanmodning”.

Mads Palle, Økonomi og systemkonsulent, Christensen Kjærulff

Optimalt samarbejde mellem kunde og revisor

Før Bilagsanmodning kunne det være en udfordring, at udarbejde moms- og årsregnskab.

“Det er en ret stor udfordring, hvis revisorerne får regnskabsmaterialet ind én gang om året og så finder ud af, at der er 12 måneder gamle posteringer, hvor der mangler kvitteringer. Så skal man rette henvendelse til kunden, som så skal finde noget, der er op til et år gammelt”. 
Mads Palle, Økonomi og systemkonsulent, Christensen Kjærulff

Med Bilagsanmodning har Christensen Kjærulff kunne optimere de digitale processer. e-conomic identificerer nemlig selv de poster, hvor der mangler dokumentation, så revisor eller bogholder hurtigt kan anmode om de manglende bilag, som kunden kan sende retur direkte i e-conomics gratis mobilapp. 

Derudover synes Mads Palle, at Bilagsanmodning spiller godt sammen med e-conomics andre tillægsmoduler. "Det giver mening, at Bilagsanmodning er en del af Smart Inbox. Og vi anbefaler rigtig mange, at opgradere deres Indscanning til Smart Inbox, for du får simpelthen mange flere features for pengene."

De største fordele for
Christensen Kjærulff

  • Bedre samarbejde om manglende bilag mellem revisor og kunde
  • Bedre overblik over, hvad der mangler til regnskabet
  • En stærk platform til at anmode og udveksle bilag
  • Korrekte bilag til regnskabet pr. postering
  • Digitaliseret bogføring
     

Om Christensen Kjærulff

Christensen Kjærulff er et statsautoriseret Revision- og rådgivningsfirma, der har eksisteret siden 1948. Med ekspertise inden for revision og regnskab, skat og rådgivning tilbyder Christensen Kjærulff sine kunder en personlig og grundig rådgivning, til deres forretninger og privatliv.

Læs mere om Christensen Kjærulff

Bilagsanmodning er inkluderet i Smart Inbox

Har I tillægsmodulet Smart Inbox? Så kan I allerede nu gå i gang med at bruge Bilagsanmodning - helt gratis.

Uden Smart Inbox koster Bilagsanmodning 59 kr./md. og kræver samtidig, at I har tillægsmodulet Indscanning.

Så det kan godt betale sig, at vælge tillægsmodulet Smart Inbox, i stedet for Indscanning, hvis du gerne vil bruge Bilagsanmodning. Med Smart Inbox får du nemlig alle funktionerne fra Indscanning plus automatisk aflæsning af bilag, modtagelse af e-fakturaer og Bilagsanmodning.

Smart Inbox koster kun 99 kr./md. med et Start-up- eller Small Business-abonnement og 149 kr./md. med et Professional-abonnement.

Tilføj Smart Inbox