Happy Helper

e-conomic

Dansk svar på deleøkonomisk platform vækster med e-conomic

Happy Helper er en del af den deleøkonomiske tankegang, der har stormet ind i danskernes bevidsthed. På kun ét år er virksomheden gået fra nul til flere tusinde brugere – og det havde været svært uden e-conomic. Hver rengøringsopgave kræver to fakturaer, hvilket udgør mere end 360 fakturaer hver dag. Det stiller store krav til regnskabsprogrammet, der skal håndtere papirarbejdet.

”Vi har haft e-conomic hele vejen igennem. I begyndelsen brugte vi kun e-conomic som en slags ”bogholderonkel”, mens vi skrev fakturaer i hånden. Det blev hurtigt en umulig opgave. Derfor har det været afgørende, at regnskabsprogrammet klarer det meste automatisk. Hvis alt i dag skulle håndteres manuelt, ville det kræve minimum ti regnskabsmedarbejdere.”

Dennis Forchhammer, Managing Partner, Happy Helper

Skalérbart setup, der kan følge med væksten i virksomheden

På kun ét år er Happy Helper gået fra iværksætter til en veletableret virksomhed. Happy Helper formidler ca. 180 rengøringsopgaver om dagen – og dét tal vokser uge for uge.
I takt med væksten oplevede Happy Helper et behov for automatisk håndtering af papirarbejdet. Her har Happy Helper haft stor gavn af e-conomics åbne API. 

”APIen skal ses som en digital bro mellem Happy Helper og e-conomic. Og der har vi været så heldige, at e-conomics bro er så solid, at den kan håndtere de mange komplekse regnskabskørsler, vi har i Happy Helper”

Dennis Forchhammer, Managing Partner, Happy Helper

Fordele for Happy Helper

  • Nem og intuitiv løsning
  • Gnidningsfri og usynlig fakturering
  • Skalérbar platform, der kan vækste med virksomheden 
  • API-modul, der gør det nemt at integrere med virksomhedens andre systemer

Om Happy Helper

Happy Helper er sammen med andre platforme som Airbnb, Uber og GoMore en del af den deleøkonomiske tankegang.
Tre familiefædre fik for få år siden en lys idé om at formidle kontakt mellem privatkunder og rengøringshjælpere – og på kun ét år er Happy Helper gået fra værende ukendt til en velkendt deleøkonomisk platform.

Læs mere om Happy Helper

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.