INNOVA

Legis 365 + e-conomic 

INNOVA tog styringen mod skyen og skaber mere værdi

Mange advokatfirmaer hænger fast i gammeldags systemer. Den digitale omstillingsproces kan være skræmmende, men ikke desto mindre risikerer de i stedet at blive overhalet indenom af nye spillere på markedet, når deres gamle systemer ikke længere er optimale. Heldigvis er der mange fordele ved digitale løsninger i advokatbranchen - fordele som de fleste måske ikke er bevidste om. Og selvom det kan lyde omfattende, er det slet ikke så stort et projekt at skifte til digitale løsninger, som mange frygter. Hos INNOVA advokatfirma er de over 20 medarbejdere. Her vægter de innovation og nytænkning højt, så der var ikke meget tvivl.

 

”Systemet vi kom fra fungerede fint, men det var oldnordisk, og vi trængte til fornyelse. Første gang vi blev præsenteret for Legis 365 i samspil med e-conomic regnskabsprogram blev vi begejstrede - især over brugervenligheden. Vi lukkede en fredag kl. 12 og over weekenden blev tingene flyttet. Så der var kun tale om få timers driftsstop. Siden er vi kun blevet bekræftet i, at det var den helt rigtige beslutning at skifte til cloudløsninger.”

Christian Lomborg Jessen, Advokat og Partner, INNOVA Advokatfirma

Fremtidssikre løsninger

Med det cloudbaserede advokatsystem Legis 365 og e-conomic regnskabsprogram, kan INNOVA nu arkivere langt nemmere og oprette klienter hurtigere, hvilket understøtter deres digitale og automatiserede processer. Derudover sparer de flere timer om ugen, ved at kunne arbejde hvor som helst, når som helst. Den tid kan nu bruges på andre værdiskabende arbejdsopgaver.

“Ganske enkelt har vi nu fået en smart samlet cloudløsning, der kan bruges på alle nutidens platforme. Både Legis 365, som er målrettet vores branche og e-conomic, er meget nemt og overskueligt at arbejde i. Jeg spår produktet en god fremtid, fordi det er en løsning, der giver mere tid til kunden. Tidligere brugte vi lang tid på at arkivere, nu tager det få sekunder. Det er også derfor vores nye løsning får meget ros -  og det er selvom, der også er nogen, som er mindre omstillingsparate”
Christian Lomborg Jessen, Advokat og Partner, INNOVA Advokatfirma

Med de digitale løsninger i advokatbranchen sparer man ikke ikke blot tid – det er også en garanti for, at der bliver skabt mere værdi for klienten nu og i fremtiden.

De største fordele for INNOVA

  • Høj brugervenlighed og automatisering af arbejdsprocesser 
  • Klienter og sager oprettes hurtigere
  • Minimal tid på sagsbehandling
  • Integration mellem e-conomic og Legis 365 sparer tid
  • Arbejd hvor som helst, når som helst med cloudløsninger

Om INNOVA

INNOVA er et advokatfirma, som vægter modernitet og nytænkning højt. Innovation og praktisk forretningsforståelse bliver kombineret med et højt fagligt niveau til fordel for deres kunder.

Læs mere om Innova

Om Legis 365

Legis 365 er et cloudbaseret advokatsystem, hvor du kan oprette klienter og sager hurtigt og effektivt - uanset hvor du er. Systemet kan med fordel integreres med Microsoft 365.

Læs mere om Legis 365

 

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.