Murergrej.dk

Kurser hos e-conomic

 

Se hvilke regnskabskurser vi tilbyder

Det er ikke sidste gang Laila fra murergrej.dk deltager på et kursus

Laila Andersen arbejder som bogholder for firmaet Murergrej.dk, og er ligeledes “Fruen i virksomheden”. Hos Murergrej.dk arbejder de hen imod et mere automatiseret bogholderi, for at frigive tid til andre opgaver. Derfor valgte de at skifte det gamle regnskabsprogram ud med e-conomic i 2020, som rummer langt flere muligheder. Her var det for Laila utrolig værdiskabende, at kunne deltage på det dybdegående kursus: Automatisér dit regnskab i e-conomic da hun er selvlært bogholder, og gerne ville komme godt fra start i det nye program. 

“Vi havde hørt, at e-conomic kunne meget af det vi søgte, og det kan det sandelig også. Heldigvis fandt jeg et fysisk kursus på hjemmesiden, som jeg tilmeldte mig med det samme. Jeg foretrækker den personlige kontakt man får ved fysiske kurser - en ting er teorien, men noget andet er praksis. Det fik jeg også bekræftet på kurset, hvor det var nogle dygtige undervisere. Det var rart at komme ud og høre, at der var andre - mere erfarne e-conomic brugere, som sad med samme problemer, som mig selv. Så selvom der var en udgift ved at deltage, så var der stor værdi for pengene.“

Laila Andersen, Bogholder, Murergrej.dk ApS

Taget i hånden fra start til slut… og mere til

Foruden overraskelsen over, at der sad deltagere, som havde haft med bogholderi at gøre i mange flere år end Laila selv, gik Laila også hjem fra kurset med en god kundeoplevelse og en følelse af at være blevet taget rigtig godt igennem kurset af engagerede underviser. 

“Underviserne var enormt engagerede og nogle fantastiske mennesker, der gav plads til både spørgsmål og dialog. De stod endda også til rådighed efter kurset og vi kunne også kontakte dem senere, hvis vi havde nogle spørgsmål. Underviseren ringede før kurset, og spurgte hvad mine forventninger var, og han ringede også efter kurset, for at høre om der var noget, jeg var i tvivl om, eller om der var noget ved kurset, der kunne have været bedre. Det var rigtig godt, at der var en forventningsafstemning inden kurset og en opfølgning efter. For tit skal man lige hjem og igang, og her er det ekstremt rart, at der kommer en proaktiv mulighed, hvor man kan stille ekstra spørgsmål. Alt i alt var det et alletiders kursus og virkelig god kundeservice!”
Laila Andersen, Bogholder, Murergrej.dk ApS

For Laila var det første kursus en så positiv oplevelse, at hun få dage senere tilmeldte sig et nyt kursus i årsafslutning
 

De største fordele for Murergrej.dk ApS

  • Stor værdi for pengene
  • Svar på spørgsmål 'her og nu' eller dialog senere
  • Brugbar sparring med andre kursister
  • Personlig kontakt og konkret hjælp
  • Tilretning af programmet, for at få udnytte relevante funktionaliteter
  • En sjov dag væk fra kontoret 

Om Murergrej.dk ApS

Murergrej.dk sælger materialer og innovativt speciallavet murerværktøj til firmaer og Gør-Det-Selv-Folk. Foruden webshoppen har de en fysisk butik, hvor man kan komme og se varerne inden et eventuelt køb. Hos Murergrej.dk gør de meget ud af faglig rådgivning, så kunderne kommer godt igennem deres projekt. Murergrej.dk leverer til alle fra fru Jensen til store virksomheder og er ligeledes leverandører til byggemarkeder.

Læs mere om Murergrej.dk

 

 

Derfor skal du tilmelde dig et regnskabskursus

Vi tror på, at regnskab sagtens kan være sjovt og blive en værdiskabende aktivitet i en virksomhed. På vores fysiske Academy-kurser får du en dag væk fra en travl hverdag med fuld forplejning, tid til fordybelse i komplekse emner og en hyggelig dag i rare omgivelser med mulighed for sparring med de andre kursister. Derfor er vores kurser på Visma Academy mere end bare regnskab. 

Se hvilke regnskabskurser vi tilbyder

 
 
 
 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer