OnlineCargo

e-conomic + CargoFlux

OnlineCargo sparer massevis af timer i administration og bogholderi

Kombinationen af e-conomic og CargoFlux har gjort, at OnlineCargo kan automatisere deres fakturering og håndtere alle dele af fragtprocessen i ét overskueligt interface. Derved sikrer OnlineCargo, at de aldrig misser at afregne en forsendelse, altid fakturerer korrekt, samt effektiviserer deres daglige arbejde.

“Vi har været i stand til at øge vores forretning markant uden at være tvunget til yderligere ansættelser. Vi sparer massevis af timer i administration og bogholderi, og så kan vi håndtere alle former for transport i ét og samme system.”

David Nielsen, CEO, OnlineCargo

Innovativt, brugervenligt og økonomisk fornuftigt

OnlineCargo har gjort op med de store fragtudbyders høje listepriser og har udviklet et unikt koncept med faste lave priser. Det har derfor været vigtigt, at finde et system, der kunne håndtere alle transportformer, samtidig med at brugervenligheden var i top og økonomien fornuftig.

Med e-conomic og CargoFlux får OnlineCargo mulighed for at håndtere alle former for fragt i ét og samme system, samtidig med at de sparer timer inden for administration og bogholderi.

Fordele for OnlineCargo

  • Nem og effektiv håndtering af forsendelser
  • Effektivisering og overskueliggørelse af fragtprocessen
  • Håndtering af alle former for transport i ét system
  • Synergi mellem operationen og bogholderiet
  • Cloudbaseret system - der kan arbejdes hvor som helst

Vil du også arbejde smartere?

Lad os fortælle dig meget mere om, hvordan vi sammen med vores samarbejdspartnere kan hjælpe dig til mere overskud i hverdagen. 
Ring til os på 78 79 19 55, skriv en mail til salg@e-conomic.dk eller udfyld formularen, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

 

Vi bruger kun dine persondata til at kontakte dig. Læs mere om, hvordan e-conomic behandler dine persondata her.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer