Restaurant Rambla

Få en skræddersyet regnskabsløsning
til din restaurant eller café

 

Hør mere

Restaurantkoncern automatiserer tidskrævende og manuelle opgaver

Hos restauratørvirksomheden Timo & Co, der står bag spisestederne 8TALLET, RAMBLA, STUDIE og LOFT i Ørestaden samt restaurant SOMMER på Bornholm, har man skiftet Excel ud med e-conomic.

Med den online baserede løsning fra e-conomic, der integrerer med kassesystemerne i restauranterne, har ledelsen adgang til alle kasserapporter, varekøb og generelle nøgletal som omsætning, udgifter mm. Derved kan der bl.a. bedre optimeres på indkøb og følges med i hvordan en ny menu påvirker indtjeningen.

”Med e-conomic har vi automatiseret en række, tidskrævende manuelle opgaver, så personale og ledelse kan fokusere på at skabe værdi. Samtidig er vi i vækst og vi har flere nye restauranter på vej. Med e-conomics integration til vores kassesystemer kan vi smidigt og med få klik starte butikkernes systemer op og uden store omkostninger.” 

Mathias Hoffenberg, økonomiansvarlig og medejer Timo & Co

Papiret afskaffet i restaurant RAMBLA

Hos Tapas restauranten RAMBLA i Ørestaden har man integreret e-conomic med det intelligente kassesystem fra Ajour. Tidligere printede restaurantchefen kasserapporten ud, overførte tallene manuelt i Excel og så blev det en gang om ugen sendt til bogholderen.

"Integrationen mellem e-conomic og Ajour betyder, at vi hele vejen rundt sparer mange timers administrativt arbejde ugentligt. Nu skal restaurantchefen blot klikke bogfør, når han har tjekket kasserapporten, og så får både jeg og vores bogholder opdaterede data 24/7."
Mathias Hoffenberg, økonomiansvarlig og medejer Timo & Co

Fordele for Rambla

 
  • Integration til kasseløsning sparer tid
  • Fast lavt månedligt abonnement
  • Ingen investering i dyre servere
  • Ingen investering i back up løsninger
  • Altid opdaterede data tilgængelige online 24/7
  • Gratis adgang for revisor

Med ajour/e-conomic integrationen kan Rambla nu også direkte på kasseterminalen håndtere fakturaer, der efterfølgende skal sendes til kunder. De bliver sendt direkte fra Ajour terminalen og bogføres automatisk i e-conomic.

e-conomic og Restaurant Rambla

e-conomics brancheløsninger tager direkte afsæt i din branches særlige udfordringer. Vi sammensætter helstøbte løsninger, som gør livet lettere for dig og dine medarbejdere. Mindre administration – nemmere arbejdsgange... og mere tid til kunderne.

Se, hvordan vi hjalp Restaurant Rambla

 
 
 
 

Få en løsning med e-conomic, der passer dine behov

Udfyld formularen herunder og få en uforpligtende snak om hvordan e-conomic kan hjælpe din virksomhed.

Når du indtaster dine oplysninger i felterne ovenfor, behandler Visma e-conomic dine personoplysninger i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

 

 
 

Bliv e-conomic Insider

Tilmeld mig e-conomic Insider-mail og nyhedsmails, der indeholder tips og tricks, invitationer til events, samt markedsføring om vores regnskabssystem og relateret software fra vores app-partnere.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig og trække mit samtykke tilbage.

Når du indtaster dine oplysninger i feltet ovenfor, behandler Visma e-conomic dine persondata i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

E-post indeni talebobbel

Tak for din tilmelding, vi har sendt dig en bekræftelsesmail.

Tjek din indbakke (eller spam-mappe) med det samme.

 
 
Illustration, mand med computer